Şeyma Subaşı tektaş yüzüğünü adeta takipçilerinin gözüne soktu

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo evlilik hazırlığı içerisine girdiler. Daha önce düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı, şimdi ise tektaş yüzüğünü paylaştı.

featured

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı evlilik hazırlığında.

MAYIS AYINDA EVLENECEĞİZ

‘Mayıs ayında evleneceğiz’ diyen Şeyma Subaşı, ‘Düğünüm Türkiye’de olmayacak, yerini söylemeyeyim’ demişti.

Daha önce düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı, müstakbel eşinin kendisine aldığı tektaşı takipçilerine gösterdi. Kızı ile video paylaşan Subaşı, yüzüğünü göstermek için elini bardağın içine soktu.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR

Şeyma Subaşı, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı’nda tamamlamıştır. 16 yaşından beri modellik yapmaktadır.

2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ancak derece elde edememiştir. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri başlamıştır.

Şeyma Subaşı’nın Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı vardır.

Şeyma Subaşı, 18 Eylül 2017 tarihinde Fransa’nın Marsilya şehrinde 250 kişinin katıldığı bir törenle Acun Ilıcalı ile evlendi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir