Seydioğlu Baklava’dan rakiplerine FETÖ göndermesi

featured

 

15 Temmuz sonrası gözaltına alınan ve müebbet hapis istemiyle yargılanan Seyidoğlu Baklava’nın sahiplerinin savcılık tarafından hazırlanan iddianamede terör örgütünün finansmanını sağladıkları iddia edilmişti.

Seydioğlu Baklava ile isim benzerliği dolayısıyla mahkemelik olan Seyidoğlu Baklava’ya Seydioğlu Baklava’nın sosyal medya hesaplarından FETÖ göndermesi yapıldı.

Seydioğlu1951 hesabından yapılan açıklamada: “Hain FETÖ Darbe Girişimi’nin 4. yılında aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyoruz.

Vergilerini Pensilvanya yerine Aziz devletimize ödeyen baklavacılar olarak 70 yıldır olduğu gibi her daim devletimizin ve milletimizin yanındayız”

https://www.instagram.com/p/CCpxEZAMRAg/

“Terörist Gülen’den Seyidoğlu’na ödül”

Soruşturma kapsamında 28 Ekim 2016’da tutuklanan Serdar Seyitoğlu hakkında savcılıkça hazırlanan sevk yazısında, Serdar Seyitoğlu’nun, Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklava şirketinin ortağı ve genel müdürü olduğu belirtilerek, şüphelinin “himmet” adı altında iş adamlarından para toplayıp örgüte aktardığı ve toplanan paraların büyük rakamlara ulaşması nedeniyle örgüt elebaşısı Fetullah Gülen tarafından kendisine ödül olarak plaket, takke, seccade ve tespih gönderildiği kaydedilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir