Yeni Mesut kim olacak? Mesut’un yerine kim gelecek? Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan neden ayrıldı?

Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca "Mesut Komiser" karakterini canlandıran Şevket Çoruh, diziden ayrıldığını açıkladı. Bu gelişmenin hemen ardından "Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan neden ayrıldı? Mesut Komiser ayrıldı mı? Mesut’un yerine kim gelecek? Yeni Mesut kim olacak? Şevket Çoruh diziden neden ayrıldı?" sorularının cevabı merak konusu oldu.

featured

Kanal D’nin sevilen yıllardır sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar’dan Şevket Çoruh yaptığı açıklama ile ayrıldığını duyurdu. Dizinin hayranları hüzne boğulurken sıkça “Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan neden ayrıldı? Mesut Komiser ayrıldı mı? Mesut’un yerine kim gelecek? Yeni Mesut kim olacak? Şevket Çoruh diziden neden ayrıldı?” sorusu geliyor.

Dümbüllü’nün kavuğu nedir, neden önemlidir? Rasim Öztekin’in ölmeden önce Şevket Çoruh’a devrettiği kavuğun yolculuğu…

ŞEVKET ÇORUH NEDEN AYRILDI?

Ünlü oyuncu Twitter hesabından “Hoşça kal Mesut” başlıklı bir yazı yazdı.

İşte Çoruh’un ifadeleri:

“16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir