Sevgilisi dolandırıcı çıkan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan yardım istedi!

featured

Şeyma Subaşı yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’den evlilik teklifi almış ve sevgilisine ‘evet’ yanıtını vermişti.

Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu. Ancak Subaşı bu açıklamasından günler sonra düşük yaparak bebeğini kaybettiğini söylemişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra ise sevgilisiyle fotoğrafları silmişti.

Önce nişan yüzüğü çıktı, sonra fotoğraflar silindi… Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi aşkı bitti!

Şeyma Subaşı’nın bu hareketi sonrası iddialar üst üste geldi. Erol Köse bir paylaşımında Subaşı sevgilisinin dolandırıcı olduğu ortaya çıkınca bebeğini aldırdı ve ayrılık kararı aldı.

Şeyma Subaşı’nın müstakbel eşi Mohammed Alsaloussi dolandırıcı mı? Aynı adreste 6 şirket, çalıntı araç, uyuşturucu…

Acun Ilıcalı’dan yardım istedi

Sosyal medyada bir diğer dolaşan iddia ise Şeyma Subaşı, sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlayınca eski eşi Acun Ilıcalı’yı aradı.

Acun Ilıcalı’dan yardım isteyen Şeyma Subaşı; “Bizi buradan aldır. Beni aldırmıyorsan da Melisa’yı aldır!” diyerek Ibiza’da yeni bir ev istemiş. Bu telefonun üzerine harekete geçen Acun Ilıcalı, kızı Melisa için eski eşi Şeyma Subaşı’na Ibiza’da lüks bir villa kiralamış.

Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yeni evinden fotoğraflar paylaşmış ve “huzurlu” olduğunu söylemişti.

“Yaşadıklarımı anlatacak kelime yok”

Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa ile fotoğrafını paylaşan Subaşı, “Yaşadıklarımı anlatacak kelime yok. Ama sen benim her şeyimsin. Işığım, güneşim ve kahramanım olduğun için teşekkürler. Her şeyim. Evet, bu söylediğimde ciddiyim. Her şeyin bir sebebi vardır. Ben iyiyim, biz iyiyiz. Destekleriniz için teşekkürler” açıklamasını yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir