Sergio Oliveira’nın İstanbul’a geliş saati belli oldu!

Galatasaray'ın Porto'dan transfer ettiği Sergio Oliveira bugün İstanbul'a geliyor. Yıldız futbolcunun İstanbul'a geleceği saat belli oldu.

featured

Transferde hamlelerini yapmaya devam eden Galatasaray, yeni transferi Sergio Oliveira‘ya bugün kavuşuyor. Portekizli yıldız oyuncu bugün saat 17.00’da özel bir uçakla İstanbul’da olacak.

TRANSFERİN PERDE ARKASINDAKİ DETAYLARA SABAH SPOR ULAŞTI

G.Saray’da transfer operasyonuna çıkan Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Sergio Oliveira ile ilk adımı atarken, perde arkasındaki detayları ise SABAH Spor açıklıyor.

SERGIO OLIVEIRA TRANSFERİNDE 7 SAATLİK SATRANÇ!

Milano’da Erden Timur ve sarı-kırmızılı idareciler, Portekiz ekibinin yönetimi ile masaya oturdu. Balıkçıda gerçekleşen pazarlıklarda kapıyı 12 milyondan açan Porto, 3 milyon Euro bonservise ikna edildi.

Oyuncunun temsilcisinin 4 yıllık kontrat isteğine boyun eğen sarı-kırmızılılar, karşılığını ise yıllık ücreti düşürüp 2.6 milyon Euro’ya ikna ederek aldı. İlk yabancı transferinin açıklanması artık an meselesi. Milano’daki bir balıkçıda başlayıp otelde devam eden görüşmelerde Porto yetkililerinin yanı sıra Gestifute şirketine bağlı çalışan oyuncunun temsilcisi de transfer zirvesinde masadaydı.

Sergio Oliveira İstanbul’a geliyor

SIKI BİR PAZARLIK SÜRECİ YAŞANDI

Poto cephesi 4 yıl kontratı olan ve serbest kalma bedeli 12 milyon Euro olan oyuncu için öncelikle pazarlıkları bu seviyeden başlattı. Timur, kıyasıya pazarlıklarda geri adım atmazken önce 10 milyon Euro sonra 8 milyon Euro’ya kadar fiyatı düşürdü. Fakat bu bedelde direnen Porto idarecilerine bunun fazla olduğu bir kez daha vurgulandı ve 6 milyon Euro artı bonuslara kadar düşüldü.

7 saat süren bu görüşmelerde Portekizliler, 3 milyon Euro (ve bonuslar) bonservis bedeline ikna edildi. Bir yandan Porto cephesi ile çarpışan G.Saray, diğer tarafta ise oyuncunun temsilcisi ile kıyasıya bir pazarlık yaşadı.

OYUNCUYA YILLIK 2.6 MİLYON EURO GARANTİ ÜCRET

“Porto ile 4 yıllık anlaşması var. Sizden de 4 yıllık kontrat isteriz” diyen Sergio Oliveira’nın temsilcisine ilk etapta 3+1 yıllık teklif yapılırken sonrasında 4 yıllık net anlaşmada karar kılındı. Gece genç saatlere kadar devam eden görüşmelerde oyuncu için yıllık 2.6 milyon Euro garanti ücrette el sıkışılırken bonuslar da anlaşmada yer aldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir