Serena Williams tek bacaklı kedi tulumuyla Avustralya Açık’a damgasını vurdu!

featured

 

ABD’li tenisçi Serena Williams kıyafetleriyle konuşulmaya devam ediyor. Avustralya Açık’ta çeyrek finalde Halep ile karşılaşan ünlü raket, tek bacaklı kedi tulumuyla dikkatleri bir kez daha üzerinde topladı. İşte dünden bugüne Serena Williams’ın Grand Slam tarzı…

 

 

Amerikalı tenisçi Serena, Avustralya Açık’ta güçlü oyununun dışında Grand Slam turnuvalarında giydiği sıra dışı kıyafetlerle de adından söz ettiriyor.

 

Ünlü raket, Avustralya Açık’ta giydiği tek bacaklı kedi tulumuyla dikkatleri üzerinde topladı. Williams tek bacaklı tulumu için ‘Flo-Jo’ olarak bilinen, 100 ve 200 metrede 1988 yılında dünya rekoru kıran atlet Florence Griffith Joyner’dan ilham aldığını açıkladı.

 

Serena Williams 2018 Fransa Açık’ın en çok konuşulan ismi olmuştu. Ünlü tenisçi doğum yapmasının ardından katıldığı Fransa Açık’ta giydiği ‘Catsuit’ kedi tulumu olay yaratmıştı. Fransa Tenis Federasyonu Başkanı Bernand Giudicelli, Williams’ın kıyafetinin ardından, oyuncuların kıyafetlerine sınırlandırma getirmişti. Bu kararda Serena’nın giydiği kıyafetin etkili olduğunu açıklamıştı. Williams karara tepki verip, sağlık açısından bu kıyafeti tercih ettiğini söylese de karardan vazgeçilmemişti.

 

 

KRALİÇE, ANNE, TANRIÇA

ABD’li tenisçi 2019’da ise siyah beyaz zebra desenli üzerinde Fransızca ‘Şampiyon, kraliçe, anne ve tanrıça’ yazan pelerinli kıyafeti ile korta çıkmıştı. Serena’nın kıyafeti üzerindeki yazılar Fransa Tenis Federasyonu’na gönderme olarak yorumlanmıştı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir