Selvi Kılıçdaroğlu’nun 1199 TL’lik sweatshirtü elektrik faturasından fazla!

Bin 30 TL’lik elektrik faturasını ödemeyerek sözde elektrik zamlarını protesto etmeye çalışan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun 1199 TL’lik sweatshirtü sosyal medyada gündem oldu.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şubat ayında elektrik zamlarının geri alınmasını talep etmiş, zamlar geri alınmayana kadar da faturayı ödemeyeceğini söylemişti. Yaşından dolayı ödenmeyen 3 fatura dönemi sonrası evinin elektriği dün itibarıyla kesilen Kılıçdaroğlu, gece sözde karanlıkta kaldığını açıklamıştı. Elektriği kesik bir şekilde oturan Kılıçdaroğlu, bir de video paylaştı. Ancak videoda eşi Selvi Kılıçdaroğlu‘nun 1199 TL’lik sweatshirtü, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

SELVİ KILIÇDAROĞLU’NUN 1199 TL’LİK SWEATSHİRTÜ ELEKTRİK FATURASINDAN FAZLA!

Ödemediği 3 dönemlik toplam elektrik fatura borcunun bin 30 TL olduğu açıklanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun 1199 TL’lik sweatshirtü çelişkilere neden oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, ”Selvi Kılıçdaroğlu’nun sweatshirtü elektrik faturasından fazla”, ‘’Sweatini satsaydı hem faturasını öderdi hem de üzerine para bile kalırdı.’’, ‘’D emek o sweatshirt alışverişinden sonra limit kalmamış, otomatik talimat da elektrik faturasını çekememiş’’ şeklinde yorumlar yaparak, Kılıçdaroğlu’nu ti’ye aldı.

İşte Twitter’dan gelen yorumlardan bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir