Selim Soydan’dan Arda Güler ile ilgili şok sözler: “Kına yakar artık”

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon öncesi transferler konuşulurken Murat Özbostan'ın sorularını yanıtlayan TFF eski yöneticisi Selim Soydan, Ali Koç ve Metin Öztürk arasında geçen flaş diyalog hakkında itiraflarda bulundu. Soydan'ın Arda Güler ve babası için söylediği sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

featured

TFF’nin eski yöneticilerinden Selim Soydan, SABAH Spor Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan’ın futbol gündemine yönelik sorularına yanıt vererek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soydan, özellikle de Ali Koç ve Metin Öztürk arasında yaşanan diyalog ve Arda Güler’in sakatlığı hakkında çok çarpıcı cevaplar verdi.

“ARDA’NIN BABASI DA KINA YAKAR HERHALDE ARTIK”

“Önce Arda Güler ile başlayalım. Açıkçası çocuğa nazar deydi, sakatlandı. Uzunca bir süre de sahalardan uzak kalacak gibi görünüyor, neler söylersiniz?” sorusu üzerine Soydan şu yanıtı verdi:

“Arda Güler’in Real Madrid’e transfer sürecinde bizi temsil etme şeklinden dolayı duyduğum gururu özellikle belirtmeliyim. Ama ilk günden beri düşüncem aynı; 18 yaşında, süper yetenekleri olan, fiziksel gelişimini tamamlamamış bir genci Real Madrid gibi kurtlar sofrasına atar ve “Hadi kendini kanıtla” dersen o çocuğa haksızlık etmiş olursun.

Nitekim F.Bahçe’de kadifelere sarılan Arda, orada henüz idman safhasında menisküs sakatlığı yaşadı. Oğlunun kariyerini değil, kendi alacağı 15 milyon Euro komisyonu düşünerek 1 yıl daha F.Bahçe’de oynaması yerine transit Real’i seçen Arda’nın babası da artık kına yakar herhalde… O baba zaten oğluna sakatlık sigortası da yaptırmıştır.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir