Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel estetikte çığır açtı! Genç kalmak için öyle bir şey yaptırdı ki…

Hamdi Alkan'dan yakın zaman önce boşanan Selen Görgüzel, son olarak gençleşmek için yeni bir estetik akımı başlattı. İşte detaylar...

featured

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile şarkıcı Selen Görgüzel, 2014 yılında başlayan evliliklerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. 55 yaşındaki Hamdi Alkan, Selen Görgüzel’e ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı’ boşanma davası açmıştı. 10 dakika süren duruşma salonundan ilk çıkan Görgüzel gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bunu gören Alkan, boşandığı eşinin yanına giderek bir süre kendisiyle konuşmuştu.

Görgüzel boşanmasının ardından “Kendimi aşka kapamadım. Ben aşk kadınıyım. Ben aşksız yapamam. Doğru zamanda doğru bir şekilde karşıma birisi çıkarda inşallah aşık olurum” sözlerini kullanmıştı.

Selen Görgüzel son olarak, son yıllarda popüler olan gençleştirme yöntemini denedi. Eşek sütü banyosu, dana eti maskesi, bebek plasentası yemek gibi garip güzellik iksirlerine bir yenisi daha eklendi. Şimdi de bebeklerin sünneti sırasında kesilen deriler, kozmetik ürünü olarak kullanılıyor.

“YASAK BİR YÖNTEM”

Akımın öncülerinden biri olan Selen Görgüzel, önceki gün özel bir klinikte sünnette kesilen derilerden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımla bakım yaptırdı. Görgüzel, “Sünnet sonrası elde edilen derilerin kök hücreleri cilde çok iyi geliyor. Bu tamamen yasal bir yöntem” dedi.

Öte yandan Seren Serengil de bebeklerin sünnet derisiyle cildine bakım yaptırmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir