Sedat Peker’le ilgili algı operasyonlarıyla gündeme gelen Cumhuriyet köşe yazarı Tuncay Mollaveisoğlu’nun CHP’den maaş aldığı ortaya çıktı!

featured

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Tuncay Mollaveisoğlu, son günlerde Sedat Peker’in sözcülüğüne soyunmuştu.

Mollaveisoğlu’nun Yeniçağ gazetesinde yazar olduğu dönemde de köşesinde sürekli CHP güzellemesi yaptığı,  6 Mart tarihli köşe yazısında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir adayı Osman Gürün’e övgü dolu kelimeler sarf ettiği görüldü.

Bağımsız Büyükşehir Adayı Behçet Saatcı ile Demokrat Parti Büyükşehir Adayı Mehmet Kocadon’u hedef alarak, bu ikisine verilecek oyun AK Parti’ye yarayacağını ifade eden Tuncay Mollavesioğlu’nun Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Danışman” olarak işe alındığı ortaya çıktı.

Büyükşehir’in belgesi doğruladı

Mollavesioğlu’nun işe alındığı ile ilgili Büyükşehir’ce yayınlanan bir yazı tartışmalara da beraberinde getirdi.

02 Mart 2018 tarihli Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na ait Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban imzası ile yayınlanan yazıya göre, Tuncay Mollavesioğlu 15 Şubat 2018 tarihi itibariyle Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde “Danışman” olarak işe alındı.

Bu olayla birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün büyük bir seçim skandalına imza attığı ortaya çıkmış ve “Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin  bütçesi ile maaşı ödenen Tuncay Mollavesioğlu, seçim sürecinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’na özel köşe yazısı yazsın diye mi işe alındı?” sorusunu gündeme getirmişti. Osman Gürün ise bu hamlesiyle siyasi rakipleri tarafından da etik olmamakla eleştirilmişti.

Tuncay Mollaveisoğlu şimdi de organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’le ilgili algı operasyonlarına Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde devam ediyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir