Sedat Peker’in Erhan Tuncel’den sonra Gezi’nin organizatörü Osman Kavala ile de ilişkisi çıktı! Şok belgeler…

featured

DHKP/C faaliyetleri adı altında yayımlanan belgede, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve Erhan Tuncel’in İstanbul Okmeydanı semti Yolağzı bölgesinde bir kumarhane işlettikleri bilgisi yer almıştı.

Sedat Peker’in “Tanımıyorum” dediği Erhan Tuncel’le birlikte kumarhane işlettikleri ortaya çıktı! İşte o belge…

 

Osman Kavala ile de ortakmış

Çete lideri Sedat Peker’in Gezi eylemlerinin organizatörü Osman Kavala ile ortak olduklarına dair bir belge ortaya çıktı.

İş insanı Turgut Büyükdağ’ın 2008 yılında verdiği ifadesinde, “Sedat Peker’in adamlarının “Biz Sedat Peker adına geliyoruz, Sedat Peker ile Osman Kavala ortaktır. Turgut Büyükdağ’ın Osman Kavala’ya borcu varmış onu tahsil edeceğiz” dediği görülüyor.

1998 yılında Hürriyet’te yayımlanan bir haberde ise Sedat Peker’in polise verdiği ifadede Osman Kavala ile ilgili şu kısım yer almıştı:

“Romanya’ya et ihraç eden Türk tüccarlardan PKK’nın haraç almasını da engellediğini söyleyen Peker, ‘Kavala Şirketler Grubu’nun patronu Osman Kavala beni arayarak Bedrettin Dalan’ın ortağı müteahhit Yavuz Yayla’dan bir arsa satışından kaynaklanan 25 milyon dolarlık alacağının olduğunu ve benim devreye girmemi istedi. Ben de bu işi hallederek 1,5 milyon dolar komisyon aldım’’ dedi.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir