Firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker ve CHP’nin iğrenç iktidar oyunu! Ahlak devre dışı…

Hemen hemen her gün tacizlerin tecavüzlerin yaşandığı, taciz edilen kadınların şiddete uğradığı; dava açmasınlar diye de tehdit edildiği CHP’den güç alan firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker ahlaksızlıkta sınır tanımıyor. Yaptığı paylaşımlarla hiçbir ahlaki kuralı önemsemeyen ve CHP’ye oy devşirmeye çalışan suç örgütü elebaşı, kocası Ünsal Ban tarafından dolandırılan Zehra Taşkesenlioğlu üzerinden iğrenç bir planı devreye soktu.

featured

Türkiye’nin yeni Fuat Avni’si Sedat Peker’in FETÖ’den aldığı kurmaca belge ve bilgilerle Türkiye Cumhuriyeti aleyhine faaliyetleri devam ediyor.

CHP ve İYİ Parti başta olmak üzere 6’lı masadan da destek alan firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’in son yayınladığı video izleyenleri dehşete düşürdü.

CHP’NİN ‘KADIN’ HASSASİYETİ

İktidara gelmek uğruna tüm ahlak kuralını gözardı eden CHP’nin gaz verdiği firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’in AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili paylaştığı video, boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban’ın nasıl bir kişilik olduğunu gözler önüne serdi.

https://twitter.com/FeritYusufoglu_/status/1563613134035853312?s=20&t=syUjRofG5SH3MfcU7wpmHw

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasındaki eşi Prof. Dr. Ünsal Ban arasında geçen ve Ban tarafından gizlice çekilip kendisine gönderilen bir videoyu, ‘’Deli Çavuş’’ adındaki Twitter hesabından paylaşan Peker’in en büyük destekçisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

‘KADIN’ KONUSUNDA SABIKALI CHP PEKER’E HAK VERDİ

Uyuşturucu, cinayet, gasp, haraç ve çete gibi suçlardan sabıkalı olan Sedat Peker’in her iddiasına sahip çıkan ve sosyal medyada köpürten CHP, eşi tarafından dolandırılan ve siyasi çevresi istismar edilen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun  videosu üzerinden kadına bakışını da bir kez daha ortaya koydu.

Yüzlerce kadının tacize, tecavüze ve şiddete uğradığı CHP’de sapıklar el üstünde tutulmaya devam ediliyor.

Şiddete ve tacize uğrayan kadınların genel merkeze ulaştırdığı şikayetleri sümen altı eden CHP yönetiminin kadın konusundaki duyarlılığı, firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’in yayınladığı son görüntü ile bir kez daha kanıtlandı.

”İKİNİZ DE PARA KAZANACAKSINIZ DİYE BENİ YAKIYORSUNUZ”

Görüntülerde, Ünsal Ban’ın kendi ismini kullanarak çevirdiği işlerden dolayı bunalıma giren Taşkesenlioğlu’nun, ‘’İkiniz para kazanacaksınız diye beni yakıyorsunuz ya.’’ dediği duyuluyor.

Eşinin geçirdiği sinir krizinin görüntüsünü çekip firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’e gönderen Ünsal Ban hakkında tek kelime etmeyen CHP trollerinin ‘mağdur kadına yüklenme’ alışkanlığı yine devam etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir