Seçim sonrası özeleştiri yapan CHP’li vatandaştan çok konuşulacak sözler

14 Mayıs'ta 7'li koalisyonun ortak adayı CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na oy veren bir vatandaşın yaşadığı pişmanlığı, aday dayatmasıyla mecburen sandığa gittiğini ve içinde bulunduğu psikolojiyi Erdoğan'a oy verenlerle karşılaştırdığı sözleri sosyal medyada gündem oldu.

featured

14 Mayıs’ta Türkiye seçimini yaptı. Cumhur İttifakı’nın Meclis’te ezici üstünlüğü ile sonuçlanan seçimde 50 barajı sebebiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı. Bazı CHP‘lileri bu durumu hazmedemediği görülürken bazı vatandaşların da özeleştiri yaparak aklıselim bir şekilde davrandığı görüldü.

VATANDAŞIN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Yine CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na oy veren bir vatandaşın yaşadığı pişmanlığı, aday dayatmasıyla mecburen sandığa gittiğini ve içinde bulunduğu psikolojiyi Erdoğan’a oy verenlerle karşılaştırdığı sözleri sosyal medyada gündem oldu.

“EŞEK GİBİ KILIÇDAROĞLU’NA OY VERMEYE MECBUR BIRAKAMAZLAR”

İşte gündem olan o sözler;

Millet ittifakı 3’tür bir Ekmelettin’i, bir İnce’yi dayıyor. En sonunda da kendisini aday yaptı. Tayyip Erdoğan’ın karşısında açık ara fark yiyeceğini biliyorum. İlk turda da kazanamayacağını biliyorsum ama mecbur gittik verdik bir değişim olsun diye. Millet İttifakının seçmenini -afedersiniz özür dileyerek söylüyorum – Eşek gibi Kılıçdaroğlu’na oy vermeye mecbur bırakamazlar. O yüzden daha ona oy vermem.

“AK PARTİLİLER “ÖLÜRÜZ”, “REİS” DIYEREK BAM BAM BAM SANDIKLARI PATLATTİLAR”

Kılıçdaroğlu’nun aldığı yüzde 44,5 Kılıçdaroğlu’nun kendi oyu değil. Tayyip Erdoğan’a oy vermeye giden insanlar, “ölürüz”, “reis” diyerek bam bam bam sandıkları patlatırken “lanet olsun biz niye Kılıçdaroğlu’na mecburuz” deyip sandıklarda oy veriyoruz. Şimdi bu iki seçmen kitlesi arasında hangisi kazanır; coşkuyla sandığa giden mi, “Eşek gibi mecbur bırakıldık oy verdik” diyen mi. Bu gerçeği görmek lazım Türk milletini heyecenlandırıp sandığa götürebilecek bir lideri Türkiye’de Millet İttifakı çıkaramadı.

“BUNDAN SONRA TAYYİP’E OY VERECEĞİM”

Bu gerçeği kabul etsinler. Sandığa da gidersem ben Tayyip’e oy vereceğim. Muhalif olmama rağmen ben razıyım Tayyip’ten Allah razı olsun. Vicdanen rahatım, Reis diyoruz.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir