Seçil Erzan, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile yüzleşecek

Aralarında spor dünyasının ünlü futbolcuları Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Emre Çolak’ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan ile beraberinde 7 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasının görülmesine başlandı.

secil-erzan

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi salonunun küçük olması nedeniyle duruşma 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin salonunda görülüyor. Tutuklu sanık Seçil Erzan’ın da aralarında bulunduğu toplam 7 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasının görülmesine başlandı. Duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük hazır bulundu. Müştekiler Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı katılırken, Arda Turan’ın ise mazeret sunduğu öğrenildi. Eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, tanık olarak ifade vermek için mahkemeye geldi.

BİRÇOK İSİM İFADE VERECEK

Mahkeme ara kararında Semih Kaya, Kaya’nın menajeri Fırat Özdemir, Seçil Erzan’ın kuzeni Tanın Yılmaz ile eşi Merve Yılmaz, Fatih Terim’in bir dönem yardımcılığını yapan Müfit Erkasap’ın eşi Nur Erkasap, eski erkek arkadaşı avukat Candaş Gürol, Mustafa Sefa, Nilgün Arabacı, Gülsenal Bayramova, Oğuzhan Özerk ve Bülent Onat’ın tanık olarak dinlenmeleri için zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetmişti, bu kişilerin tanık olarak dinlenmeleri bekleniyor.

Benzer Haberler
secil-erzan-telefon-yazismalari
Seçil Erzan’ın Çantacı Ali Yörük ile yazışmaları ortaya çıktı: “Nasıl olacak be Ali?”
seçil erzan Umut Akgöze
Seçil Erzan’ın Fatih Terim’in şoförü Umut Akgöze ile mesajları ortaya çıktı: “Çanta alıp gelir misin?”
seçil erzan akrabası
Seçil Erzan fonunda en kazançlı çıkan Mahmut Yılmaz oldu
IMG_6266
Fatih Terim ve Seçil Erzan arasında yasak aşk iddiası
Mahkemenin kararı doğrultusunda Buse Terim Bahçekapılı, Bülent Çeviker, Emre Belözoğlu, İsmail İbrahim Çağlar, Arda Turan ve Selçuk İnan da duruşmada müşteki olarak ifade verecek.

CEZA İSTEMİ ARTTI 

Şikayetçi sayısının artmasıyla Seçil Erzan için “Özel Belgede Sahtecilik” ve “Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık” suçlarından istenen ceza oranı da 77 yıldan 252 yıla kadar hapis talebine çıktı. Diğer sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk’ün ise aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılmaları isteniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir