Şebnem Köker’in şüpheli ölümü aydınlatıldı! Sevgilisi Timuçin Bayhan 3. kattan aşağı atmış…

featured

İstanbul Kadıköy’de geçtiğimiz 7 Haziran’da kaldığı pansiyonun üçüncü katından demir parmaklıkların üzerine düşerek hayatını kaybeden 29 yaşındaki hemşire Şebnem Köker’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Sanık Timuçin Bayhan 7 Haziran’da tanık olarak verdiği ilk ifadesinde, Köker’in saat 19.00’da otele geri gelerek telefonunu sahilde düşürdüğünü söylediğini anlattı.

Hemşire Şebnem Köker 3. kattan düşerek can verdi! İkinci Şule Çet vakası mı?

İKİNCİ İFADESİNDE FARKLI BİR ŞEY SÖYLEDİ

Bayhan şüpheli olarak 13 Haziran’da alınan ikinci ifadesinde ise Köker’in saat 23.00 sıralarında otele geri dönüp telefonunu denize düşürdüğünü söylediğini dile getirdi.

İki farklı ifade sonrası Şebnem Köker soruşturmasında seyir değişti. İşte Şebnem hemşirenin ölümündeki son dakika detayları…

“İTİLEREK AŞAĞI ATILMA…”

Bayhan’ın iki ifadede farklı saatler vermesi ve çelişkili konuşması cinayet şüphesini arttırdı. Ayrıca cansız manken ile olay yerinde yapılan keşfin ardından genç kadının düşüş şekline göre itilerek aşağı atılma ihtimalinin yüzde 50 olduğu belirlendi. Tüm bu deliller çerçevesinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Köker’in ölümüyle ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.

34 YAŞINDAKİ SANIĞA MÜEBBET HAPİS İSTENDİ:

Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede Köker’in erkek arkadaşı Timuçin Bayhan’ın (34) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapsi istendi.

NE OLMUŞTU?

İzmir’deki bir hastanede hemşire olarak çalışan Şebnem Köker, İnstagram’da gemi kaptanı Timuçin Bayhan (34) ile tanıştı. Bir süre oradan arkadaşlık yapan ikili yüz yüze görüşmeye başladı. Hemşire Şebnem Köker, İzmir’den İstanbul’a geldi. Köker, Kadıköy Moda Caferağa Mahallesi Rızapaşa Sokak’da bulunan pansiyona erkek arkadaşıyla birlikte yerleşti.

EŞİNE CANIM DEDİĞİ İÇİN TARTIŞTILAR

Köker’in erkek arkadaşına oteldeyken eşinden bir telefon geldi. Odadayken eşine ‘canım’ diye hitap edince Şebnem Köker ile Timuçin Bayhan arasında tartışma yaşandı. Şebnem Köker, telefonu kapattıktan sonra Bayhan’a ‘yalancısın, eşinle aran iyi’ diyerek çıkıştı.

PARMAKLIKLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Tartışmanın ardından Şebnem Köker 7 Haziran sabahı saat 03.00 sıralarında ise 3.’inci katındaki odanın penceresinden, zemindeki istinat duvarı üzerindeki demir parmaklıkların üzerine düştü. Parmaklıkların üzerine düşen Köker olay yerinde hayatını kaybetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir