Saygı Öztürk’ün ‘Adaylıktan çekilecek misiniz’ sorusuna Muharrem İnce’den tokat gibi yanıt

Seçimlere kısa bir süre kala fondaş medyada ''Muharrem İnce'' paniği farklı bir boyut kazandı. Memleket Partisi Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında adaylıktan çekileceği iddialarıyla ilgili soruya sert bir şekilde yanıt verdi.

featured

Seçimlere kısa bir süre kala muhalefette sıcak tartışmalar yaşanıyor. Memleket Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce konuk olduğu Sözcü TV’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İnce kamuoyunda son günlerde ortaya atılan ‘Adaylıktan çekilecek’ iddialarına sert tepki gösterdi.

”OLUR MU BÖYLE BİR ŞEY?”

‘Adaylıktan çekilecek misiniz? sorusuna İnce, ”Olur mu böyle bir şey. Bu soruyu çok saygısızca buldum. Olmaz böyle bir şey. Bunu saygısızlık olarak buluyorum. Bunu soru olarak almıyorum. 114 bin insana ne diyeceğiz? İmza vermişler. Bunu doğru bulmuyorum.” diye cevap verdi

”SAYGISIZLIK BU”

Peki 2018’de niye çekilmedi Meral Akşener. Temel Karamollaoğlu madem o kadar çok biliyor niye benim lehime çekilmedi. Kılıçdaroğlu o zaman niye Meral Hanım’dan çekilmesini istemedi. Bana gelince çekilsin. Böyle bir şey olabilir mi? Seçime gidiyoruz, oy pusulaları basıldı. Saygısızlık bu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir