Saygı 2. sezonuyla Blu TV’de yayında! Saygı dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

featured

Nejat İşler’in Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Ercüment Çözer karakterine tekrar hayat verdiği Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi ikinci sezonuyla BluTV’de yayında. Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan dizinin ikinci sezonunda da başrolleri Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner paylaşıyor.

Merakla beklenen dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Damla Sönmez, Muhammet Uzuner ve Sarp Akkaya katılırken, senaryoyu da yine Ercan Mehmet Erdem üstleniyor. Birinci sezonun yönetmeni Ali Taner Baltacı iken ikinci sezonda koltuğu Ender Mıhlar‘a bırakıyor.

İKİNCİ SEZON YAYINDA

Saygı yeni sezonda, Ercüment Çözer’den intikam almak isteyen, yıllar önce rehabilitasyondan salıverilen eski bir mahkumu ve gerçek adaletin peşinde koşan idealist bir cumhuriyet savcısını hikâyeye dahil ediyor.

23 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümde, Ercüment’in himayesi altına giren Helen adeta yeni bir hayata başlar ve eski günlere geri dönmek için Ercüment’ten gizli Savaş’ın peşine düşerken Ercüment’in saygısız avı da devam eder. Savaş da bir yandan Ercüment’ten intikam alma planı yaparken eski bir mahkumun ve idealist bir savcının dahil olmasıyla işler beklenmedik bir hal alır.

SAYGI KONUSU NEDİR?

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

SAYGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Nejat İşler : Ercüment Çözer

Miray Daner: Helen Altuğ (Çözer)

Boran Kuzum: Savaş Kaya

Damla Sönmez: Arya Şahin

Rojda Demirer: Hasret Yakar

Sarp Akkaya: Selim Hacıoğlu

Erkan Can: Yavuz

Tansu Biçer: Halit Mehmet Güçlü

Itır Esen: Emine Çözer

Furkan Didim: Genç Ercüment Çözer

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir