Şarkıcı Tuğba Ekinci: ‘İstanbul’da deprem olmayacak’

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile çok konuşulan Tuğba Ekinci şimdi de olası İstanbul depremi yorumuyla gündeme geldi. Uzmanların olası İstanbul depremine karşı uyarılarda bulunmasının aksine Tuğba Ekinci'nin "İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

featured

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından uzman isimler İstanbul depremi hakkında tahminlerini açıklamaya başladı.

İstanbul’da beklenen deprem için birçok uzman isim kendi tahminlerini kamuoyuyla paylaşırken bir tahminde şarkıcı Tuğba Ekinci’den geldi

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Tuğba Ekinci‘nin deprem tahmini sosyal medyada gündeme oturdu.

Tuğba Ekinci “İstanbul’da hiçbir zaman deprem olmayacak. Buda benim görüşüm. Bilimsel değil sadece hisler” ifadelerine yer verdi.

tuğba ekinci instagram

‘BİLİME MEYDAN OKUYOR’

Kendi fotoğrafını paylaşıp; ‘İstanbul’da hiçbir zaman deprem olmayacak. Bilimsel değil. 6. his. Önceki ve son depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dilerim. Yakınlarına sevdiklerine sabır diliyorum.” notunu yazan Tuğba Ekinci’ye hem tepki yağdı hem de ‘İşte aradığım deprem profesörü’, ‘Bilime meydan okuyor’, ‘Cehaletin dibine gel’ gibi yorumlar yapıldı.

tuğba ekinci kimdir

KÜRTLERİ SEVMİYORUM AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Tuğba Ekinci geçtiğimiz haftalarda ise Kürtleri sevmiyorum açıklaması ile sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Tuğba Ekinci “Ben Kürtleri sevmiyorum. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz. Sizi sevmeyen olduğunda küfür kıyamet neden? Sizi sevmeyeni siz de sevmezsiniz olur biter. Eğitim şart dedirtmekte üstünüze yok. Sevilip sevilmemenin ırkçılıkla ne alakası var?” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir