İlan sayfalarında TOGG yarışı! Şimdiden araçlarını satışa çıkardılar

TOGG fabrika açılışının ardından, modellerinin tanıtılması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ön sipariş için Şubat ayını işaret etmesi üzerine insanlar ilan sitelerinde 'TOGG alacağım için satılık' ifadeleri ile otomobillerini şimdiden satışa çıkardı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yerli araba TOGG için tarihi gün gerçekleşti. İlk aracın banttan indirilmesinin ardından siparişlerin şubat ayında alınacağı açıklandı. TOGG almak isteyen yüzlerce vatandaş nakit ihtiyaçlarını karşılamak için şimdiden ellerindeki araçları satılığa çıkarmaya başladı.

ÖN SATIŞLAR ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni nesil bir girişim olan Togg, aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Tıpkı diğer yeni nesil araç üreticileri gibi bizde Togg’da satış işini, dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdik. Vatandaşlarımız Togg siparişlerini, şubatta başlayacak olan ön satışla birlikte verebilecekler. Ön satış ve sipariş şartları vakti geldiğinde şirket tarafından açıklanacaktır” dedi.

VATANDAŞLAR ARAÇLARINI SATIŞA ÇIKARDI

Togg’a ilişkin detayların açıklanmasının ardından Türk vatandaşları da internete akın etti. Vatandaşlar TOGG alacaklarını ve nakit paraya ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, ellerindeki araçları satışa çıkardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir