Şanlıurfa’da gövde gösterisi! 5 bin kişi birden AK Parti’ye katıldı

Seçimlere sayılı günler kala Şanlıurfa’nın önde gelen ailelerinden Ayhan ailesi AK Parti’ye katıldı. Ayhan ailesi mensubu 5 bini kişi yürüyüş yaparak 14 Mayıs için destek sözü verdi.

featured

Seçimlere kısa bir süre kala saflar da netleşmeye başlamış durumda. Şanlıurfa’nın önemli ilçelerinden Akçakale’de de binlerce kişi 14 Mayıs öncesi AK Parti‘yi destekleme kararı aldı.

‘ERDOĞAN ETRAFINDA KENETLENMELİ’

Ayhan ailesinin önde gelen isimlerinden olan önceki dönem Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, “Herkes küskünlüğü bir tarafa bırakıp geçmişe sünger çekmeli ve 14 Mayıs için AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenmeli” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen, AK Parti ilçe teşkilatı ve binlerce vatandaş katıldı. İlçe girişinde toplanan ve ardından yürüyerek AK Parti Seçim Bürosuna gelen Ayhan ailesi mensupları 14 Mayıs’ta kararlarının net olduğunu ifade etti. Kalabalığı karşılayan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, herkese teşekkür ederek, katılımdan onur duyduklarını ve hizmet aşkıyla her kesime hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir