Sandık Kokusu Irmak kimdir? Meriç Aral hakkında her şey…

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil etmeye başladı. Her hafta Çarşamba günleri ekranlara gelen diziye Karsu'nun ablası Irmak rolüyle Meriç Aral dahil oluyor. Yıllardır görüşmediği kızı ile karşılaşan Filiz'in vereceği tepki dizinin ilgilileri tarafından takip ediliyor.

sandık kokusu ırmak kim

Sandık Kokusu Irmak karakteri oyuncu Meriç Aral tarafından canlandırılacak. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı projeye Filiz’in kızı olarak Irmak dahil oluyor. İkilinin karşılaşması yeni hikayeyi başlatıyor.

Peki; Sandık Kokusu‘nda Irmak’ı oynayan Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, oynadığı diziler ve filmler…

SANDIK KOKUSU IRMAK KİMDİR?

“Sandık Kokusu”na Irmak karakteri Meriç Aral dahil oluyor. Başrollerini; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin paylaştığı diziye Aral, sürpriz bir karakterle girecek.

Filiz’in (Demet Akbağ) kızı ve Karsu’nun (Özge Özpirinçci) ablası olan, yıllardır görüşmedikleri aile üyesi Irmak karakteri ile Sandık Kokusu’na katılan Meriç Aral’dan ilk set karesi geldi.

sandık kokusu ırmak

MERİÇ ARAL KİMDİR?

17 Kasım 1988 İstanbul doğumlu Meriç Aral, avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Aynı zamanda yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat bölümünde eğitim gördü. Staj sonrasında oyunculuğa başladı. Film asistanı olarak kısa bir süre görev aldı.

2012 yılında yayımlanan Sultan adlı dizide ilk deneyimini gerçekleştirdi ve oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Medcezir’deki ‘Hale’ rolüyle tanındı. Aral, kendisi gibi oyuncu olan Serkan Keskin ile birlikte.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir