Samsun’u sel vurdu! 4 ilçede okullar tatil edildi, zayiat büyük

Sağanak yağış nedeniyle selin vurduğu Samsun'da zayiat büyük. Sel nedeniyle caddeler göle dönerken sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Şiddetli yağış ve sel nedeniyle İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde okullar tatil edildi. İşte Samsun'da son durum...

featured

Samsun‘da yine sel felaketi yaşanıyor. Meteoroloji’nin günler öncesinden uyardığı bölgede kuvvetli sağanak nedeniyle caddeler göle döndü, kaldırımlar çöktü, araçlar sel suları içinde mahsur kaldı.

ARAÇLAR SEL SULARINDA MAHSUR KALDI

Sağanak nedeniyle caddeler dere gibi aktı, kaldırımlar çöktü, alt geçitler göle döndü. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bazı bölgelerde ise evlerin bodrum katlarını su bastı. Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri sele karşı çalışma başlattı.

HEYELAN MEYDANA GELDİ

Öte yandan Canik Belediyeevleri Mahallesi çevre yolunda sel suları nedeniyle araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Samsun Ordu kara yolu kirazlık bölgesinde Ordu istikametinde bazı araçlar yolda kaldı, heyelan meydana geldi. Gülsan Sanayi Sitesi’nde de bazı iş yerlerini su bastı.

4  İLÇEDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Samsun’da bu sabah etkili olan sağanak yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçesindeki tüm okullarda 13 Haziran 2023 Salı günü eğitime bir gün ara verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir