Şampanya skandalı Demet Akalın’ı fena yıktı: ’50 iğne yedim’

Kıbrıs'ta sahne aldığı mekandaki bir garsonun başından aşağı şampanya döken Demet Akalın, tepkilerin odağında olmuştu. Akalın, o gece ve sonrasında yaşadıklarıyla ilgili konuştu.

featured

Nuh’un Gemisi Otel’deki konserinde izleyicilere “Doğum günü olan varsa şampanyayla kutlamayalım, yanlış anlaşılıyorum. Yıllarca yaptığım espriler başka yere çekiliyor” diyen Demet Akalın, “Boşver” diyen hayranına şöyle yanıt verdi:

“Birtakım insanlar boş vermiyor. Gazino kültüründen gelen biriyim. Çalıştığım sezonun bir gününü mekândaki emekçilere bırakırım. Hülya Avşar’ın rahmetli annesi Emral Avşar’dan böyle gördüm. O gazino kültürünü biliyordu.”

MİGRENİM TUTTU

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Demet Akalın, tepkilerin kendisini üzdüğünü ifade ederek, “Konu yanlış anlaşıldı. O yüzden migrenim tuttu ve bir türlü geçmedi. 50 tane iğne oldum.” dedi.

Demet Akalın’dan büyük ayıp! Sahneye gönderilen şampanyayı garsonun başından aşağı döktü!

10 SENEDİR DÖKÜLÜYOR, ŞİMDİ Mİ BATTI?

Yaptığı hareketin ardından sosyal medyada büyük tepki ile karşılaşan Demet Akalın, “O gecede personel şefinin kendisi ‘dök dök’ diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı?” ifadelerini kullanmıştı.

GARSON: GURUR DUYDUM

Akalın’ın açıklaması sonrası gözlerin çevrildiği garson, Demet Akalın’la çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlamış ve durumdan memnun olduğunu belirterek “Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır. Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır” demişti.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir