2021 Salih Bademci’nin yılı oldu! İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizilerindeki rolleriyle devleşiyor…

featured

Ünlü oyuncu Salih Bademci, oyunculuk performansıyla 2021 yılına damga vurdu. Bu sezon yer aldığı yapımlarda sergilediği performanslarla büyük dikkat çeken oyuncu, üst üste 3 dizide hayranlık uyandırdı.

1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2020 yılında kısa süren Kırmızı Oda macerasının ardından 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı.

İLK VE SON

Oyuncu, ilk olarak izleyici karşısına İlk ve Son isimli BluTV dizisiyle çıktı.

Özge Özpirinçci ile partner olan oyuncu Barış karakteri ile büyük hayranlık uyandırdı. Hikayesi ve başrol oyuncularının etkili performansıyla öne çıkan İlk ve Son dizisi çok başarılı bir dijital yapım olarak kayıtlara geçti.

YALANCI

Salih Bademci’nin Eylül ayında başlayan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ile çok iyi bir partnerlik süreci geçiriyor. Dizinin gerilimli ortamına uygun başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, bir kez daha hayranlık uyandırdı.

KULÜP

Salih Bademci’nin üçüncü dizisi ise Kulüp oldu. Netflix’te yayınlanmaya başlanan Kulüp’te Selim Songür karakteri ile yine hayranlarını mest eden bir performans geldi. Salih Bademci’nin Gökçe Bahadır ile çok iyi bir partner olduğu bu diziyle ortaya çıktı.

İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp isimli yapımlarla 2021 yılında birbirinden farklı karakterleri çok başarılı şekilde canlandıran oyuncu, 3 kadın partnerle de iyi uyum yakalamayı başardı.

Salih Bademci, sosyal medyada da bu yönüyle konuşulan ve takdir edilen bir isim oldu.

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

15 Ağustos 1984 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.

İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı

İlk kamera önü deneyimini 2006 yılında ‘Barda’ filminde ‘Cenk’ karakterini oynayarak yaşadı.

Salih Bademci; 2007 yılında ‘Elveda Rumeli’, 2010 yılında ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’, 2014 yılında ‘Ulan İstanbul’, 2015 yılında ‘Kiralık Aşk’, 2017 yılında ‘İstanbullu Gelin’, 2020 yılında ‘Kırmızı Oda’, 2021 yılında ‘İlk ve Son’ dizilerinde boy gösterdi.

2015 yılından oyuncu İmer Özgün ile evlendi. Çiftin, ‘İklim’ adında bir kızı bulunuyor.

Salih Bademci 1.79 metre boyunda, 74 kilo ve aslan burcudur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir