Sakarya’da kan donduran intihar! Mektup bırakıp depoda kendini astı

Sakarya'da kan donduran bir intihar vakası yaşandı. Teknoloji ürünleri satan bir firmada müdür yardımcılığı görevini yürüten 35 yaşındaki Ali S., gece saatlerinde depoda iple asılmış halde ölü bulundu. Ali S.'nin yanında borçları sebebiyle intihar ettiğine dair bir mektuba rastlandı.

featured

Sakarya’nın Erenler ilçesinde meydana gelen intihar vakası kan dondurdu. İlçede faaliyet gösteren Vatan Bilgisayar’ın müdür yardımcısı gece saatlerinde depoda iple asılmış halde ölü bulundu.

BORÇLARINI BELİRTTİĞİ MEKTUBU ARDINDA BIRAKTI

Cansız bedeni bulunan kişinin borçlarını belirttiği bir mektubu da ardında bıraktığı öğrenildi. Hacıoğlu Mahallesi Sakarbaba Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Vatan Bilgisayar’da meydana gelen olayda, Müdür Yardımcısı 35 yaşındaki Ali S.’den haber alamayan iş arkadaşları mağazanın deposuna girdi.

Burada Ali S.’yi iple asılı halde gören arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Ali S.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

YANINDA BİR MEKTUP VARDI

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube ekipleri bilgisayar mağazasının deposunda inceleme yaptı. Yapılan inceleme neticesinde Ali S.’nin yanında mektup bulunduğu ve içeriğinde de borçları sebebiyle intihar ettiğine dair yazı olduğu öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir