Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi Şahsiyet seçildi! İşte IMDb’nin ilk 100 dizisi

Şahsiyet dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Yayına girdiği ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Şahsiyet dizi oyuncuları kim, kaç bölüm yayınlanacak, konusu nedir, nerede çekiliyor? İşte ayrıntılar...

featured

Şahsiyet dizi yayınlanan yeni bölümleriyle modern aşk masalı izleyiciden tam not aldı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Şahsiyet dizisi IMDb’nin en iyi Türk dizileri listesinde 1. sırada yerini aldı. Peki Şahsiyet dizi oyuncuları kim, kaç bölüm yayınlanacak? Şahsiyet dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Şahsiyet dizisinin oyuncuları ve konusu çok merak ediliyor. Şahsiyet dizisinde Agah karakterine hayat veren Haluk Bilginer’in Uluslararası Emmy Ödüllerinde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” alarak ülkemize büyük bir gurur yaşatması da bunun en büyük sebebi olarak görülüyor.

IMDb’DE 1. SIRADA YERİNİ ALDI

IMDb’ye göre gelmiş geçmiş en iyi Türk dizileri arasında Şahsiyet 1. sırada.

IMDb en iyi Türk dizileri listesi için tıklayınız  

ŞAHSİYET DİZİSİ NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Haluk Bilginer’e Emmy Ödülü getiren Şahsiyet dizisi ilk olarak 17 Mart 2018 tarihinde Puhu TV de yayınlandı.

ŞAHSİYET DİZİSİNDEKİ KAMBURA NEREDE?

Hikaye Kambura beldesinde geçiyor ama aslında öyle bir belde yok. Dizide Kambura olarak adı geçen yer, Bursa’nın doğal güzellikleriyle meşhur Gölyazı beldesi. Agah Bey’in gençliğinde ve öldüreceği kişilerin dosyalarını topladığı Kambura Adliyesi de yine Gölyazı’da yer alıyor.

ŞAHSİYET DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaştığı ‘Şahsiyet’ sıra dışı hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

GÖLYAZI NEREDE?

Gölyazı ise Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı yaklaşık 13 bin nüfusa sahip bir kasaba. Ulubat gölü kıyısındaki yarımadası ile ünlenen Gölyazı Şahsiyet dizisinin yayınlanmasının ardından oldukça turistik bir yer haline geldi.

Diğer yandan Şahsiyet dizisinin çekimlerinde İstanbul’un mükemmel manzaraları eşliğinde izleyicilere sunuluyor. Beykoz Korusu, Riva ve Çamlıca Tepesi’nde yapılan çekimler izleyenler harika bir seyir keyfi sağlıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir