Şahan Gökbakar, İngilizcesi ile gündem olan Habertürk muhabiri Çetiner Çetin’i tiye aldı

Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin'in, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalıyla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Ardından Şahan Gökbakar, Çetin Çetiner'in o hallerini ti'ye aldığı bir video yayınladı. Video, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.

featured

 Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Çetin’in İngilizce ile olan imtihanını videosuna taşıdı. Gökbakar’ın çektiği skeç, internette viral oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar,  Habertürk Dış Politikalar Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin’in savaştaki son durumu gözlemlemek için gittiği Ukrayna’da, rastladığı bir Ukraynalıya İngilizce soru sorduğu anları ti’ye aldı.

Çetin’in karşısındaki Ukraynalının kendisini anlayacak kadar İngilizcesi olmadığını söylediği anları videosuna taşıyan Şahan Gökbakar, yıllar önce hazırladığı komik skeçlerine benzer bir video çekti ve sosyal medyada paylaştı.

Gökbakar’ın skeci, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Video, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.

İşte Gökbakar’ın o skeci…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir