Beşiktaş hastasıydı! Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan gelen acı haber siyah beyazlı camiayı yasa boğdu

İstanbul'da gece yarısı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için siyah beyazlı kulüp bir taziye mesajı yayınladı. 42 yaşındaki Mahmutyazıcıoğlu, tam bir Beşiktaş hastasıydı...

featured

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul Yeşilköy’deki bir balıkçıda kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA:

Beşiktaş JK’nin resmi Twitter hesabından olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

şafak mahmutyazıcıoğlu

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye’nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı ve vefat ettiğinde 42 yaşındaydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021’in Haziran ayında sunucu Ece Erken ile nikah masasına oturmuştu.

şafak mahmutyazıcıoğlu

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki son anları ortaya çıktı! Son sözü…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir