Tezcan Galvaniz’in patronu Sadettin Tezcan’ın işçisine davranışı tepki topladı

Tezcan Galvaniz’in patronu Sadettin Tezcan işi emrettiği gibi değil de, prosedüre uygun yapan işçisine hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Tezcan Galvaniz fabrikasının sahibi Sadettin Tezcan’ın, fabrikasında çalışan işçisine yaptığı skandal hareket büyük tepki çekti.

Kocaeli Gündem’in özel haberine göre Tezcan’ın sahibi olduğu Tezcan Galvaniz fabrikasında çalışan bir işçi, patronunun işi emrettiği gibi değil, prosedüre göre yaptı.

HAKARET VE KÜFÜR ETTİ

Kendi sözünü dinlemeyen işçisi karşısında öfkeden deliye dönen Sadettin Tezcan, işçisine hakaret ve küfürler edip, bağırmaya başladı. Sinirini alamayıp, ayağa kalkan Sadettin Tezcan, bu sefer karşısında hazır olda bekleyen işçisinin eline sert bir şekilde vurdu.

Sadettin Tezcan, işçinin elinden yere düşen kağıtları yerden aldı ve buruşturup, işçisinin suratına fırlattı. Sadettin Tezcan, bu sırada hakaret ve küfür etmeye devam etti.

O anlar güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

İŞÇİYE YEMEK VERMEMİŞTİ

Ancak Tezcan’ın şirketinde bu yaşanan ilk değil. Yaklaşık üç yıl önce Sadettin Tezcan’ın kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle 6 işçi, işten ayrılmıştı.

Ayrıca Sadettin Tezcan geçtiğimiz hafta işçisine kışlık kıyafet vermemiş ve işçinin yemeklerini keserek, servis araçlarını da iptal etmişti.

Bunun üzerine işçiler fabrika müdürü Orhan Özgür’ün kapısına dayandı. Fabrika müdürünün sözleri duyanları şok etti.  Ortaya çıkan video sosyal medya da hızla yayılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir