Sadakatsiz’in Ali’si diziden neden ayrılacak? Ali ne tedavisi görüyor?

featured

Sadakatsiz Ali diziden çıktı mı?

Kanal D’de yayınlanan, dram ve psikolojik gerilim türünde olan Sadakatsiz dizisinde en sevilen karakterlerden bir tanesi olan Ali karakterinin ayrılacağının haberini aldık. Sadakatsiz dizisi severleri için kötü bir haber olmuş olsa dahi ne yazık ki Ali karakteri diziden bir kaç bölüm sonra ayrılacaktır.

Sadakatsiz Ali Neden Ayrıldı?

Ali karakteri anne ve babasının ayrılığı ile çok yıpranmıştı. Psikolojisi bozulan Ali, kötü yönde davranışlar sergilemişti. Arkadaşları ile sürekli kavga edip okulda ara ara arkadaşlarının eşyalarını çalan Ali’yi annesi Asya ele vermişti. Ali bunun üzerine annesine küsüp babası ile yaşamaya başladı. Psikolojik tedavi görmesi geren Ali’yi annesi psikoloğa götürdü. Ancak Ali’nin rahatsızlığı ileri derecede olduğu için Ali büyük olasılık ile bir süre ailesinde ayrı kalarak başka bir yerde tedavi görecektir. Bu sebeple de Ali karakterini bir süre ekranlarda göremeyeceğiz.

Sadakatsiz Ali geri gelecek mi?

Psikolojik tedavi için gidecek olan Ali’yi bir süre ekranlarda göremeyeceğiz. Ancak Ali tedavisini tamamladıktan sonra ailesinin yanına tekrar dönmesi bekleniyor. Ancak Ali’nin geri gelip gelmeyeceği ile ilgili kesin ve net bir açıklama resmi siteler tarafından gelmemiştir. Bizim düşüncelerimiz Ali’nin diziye tekrar geleceği yönündedir. Resmi siteler tarafından net bir açıklama geldiğinde sizlerle yine paylaşacağız.

Sadakatsiz Ali karakteri

Ali karakteri, Asya ve Volkan’ın tek oğludur. Ortaokula gitmektedir. Ailesi ile vakit geçirmeyi seven ve derslerine ilgili bir çocuktur. Anne ve babasının ayrılığı ile oldukça sarsılmıştır. Başta annesi ile birlikte kalan Ali, çeşitli sorumlar yaşamıştır. Arkadaşları ile arası bozulmuş ve hırsızlık yapmaya başlamıştır. Hırsızlığı tekrar yapmaması için elinden geleni yapan Asya, uğraşları sonucunda oğlunu kendisinden uzaklaştırmış ve Ali babası Volkan ile yaşamaya başlamıştır.

Kaynak: DiziOyuncu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir