Sadakatsiz’e Asya’nın vurulma sahnesi damga vurdu! Asya ölecek mi? Sadakatsiz’in orijinalinde Asya’ya ne oluyor?

featured

Çarşamba akşamları izleyenleri ekran başına kilitleyen Sadakatsiz 28 Nisan tarihinde 27. bölümü ile Kanal D’de sevenleri ile buluştu. Derin’in ardından Faruk’un Asya’yı da kaçırması ile heyecanının arttığı dizide Asya’nın son sahnede vurulması şoke eden anları ekranlara getirdi. Asya’yla konuşurken artık kaybedecek bir şeyi kalmadığını ifade eden Derin’in hamile olduğunu öğrenmesi ise çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin yeni bölümünde Asya’nın akıbeti belli olacak.

Sadakatsiz 27. bölümde neler yaşandı?

Sadakatsiz 28 Nisan Çarşamba yayınlanan 27. Bölümde Asya ve Derin’i kaçıran Faruk yakalanıyor ancak çıkan arbede sonucu Asya vuruluyor!

Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır. Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Asya’yla konuşurken artık kaybedecek bir şeyi kalmadığını ifade eden Derin, ondan duyduğu şeylerle şoke oluyor. Asya ona hamile olduğunu ve bundan haberinin olup olmadığını soruyor. Derin, ikinci bebeğinin haberini de Asya’dan alıyor.

Dizinin orijinalinde neler yaşanıyor?

Sadakatsiz dizisinin orijinal versiyonu olan Doctor Foster dizisinde Asya’nın Volkan’ı intihar ederken yakalaması ve onun oğlu Ali’ye böyle bir şey yaşatmaması için durdurmaya çalışırken Ali’nin ben artık ikinizle de yaşamak istemiyorum kendim yaşabilirim notu bırakarak ortadan kaybolur ve Volkan sefil bir hayat sürerken Asya da yalnız yaşamak zorunda kalır.

Volkan Derin ile evlenir şehir dışına gider kızları büyüyünce ve Derin’in ailesi affedinde Volkan geri döner ve amacı oğlunu geri almaktır. Asya’yı hala unutamadığı Derin’i ona benzetmeye çalıştığını gören Asya Derin ile bir gün sert bir konuşma gerçekleştirir. Derin Volkan’dan ayrılmaya karar verir. Derin ve ailesi Volkan’ın elindeki tüm imkanları alıp sokağa atar. Volkan her şeyden Asya’yı sorumlu tutar. En sonunda intihar edecekken Asya onu durdurur Ali’ye bunları yaşatmaması için ama bu kavgada en çok oğullarını düşünen Asya ve Volkan en büyük zararı da oğulları Ali’ye verir. Bakalım Sadakatsiz de bu şekilde mi bitecek senaryoda değişiklikler olacak mı? Bizler de sizler gibi heyecanla yeni bölümü bekliyor olacağız. İyi seyirler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir