Sadakatsiz Derin öldü mü? Sadakatsiz’in orijinal versiyonunda Derin neler yaşıyor?

featured

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son fragmanında Derin’in öldüğü görülüyor. Fakat Derin’in nasıl öldüğü ya da kim tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. İşte Sadakatsiz Derin öldü mü? sorusunun yanıtı…

Öte yandan yapımın orijinal hali Doctor Foster’da Melis Sezen’in canlandırdığı bu karakterin intihar ederek yapımdan ayrıldığı biliniyor. Bu noktada gözler Kanal D ekranlarında yayınlanan bu diziye çevrildi. Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen’in yapımdan senaryo gereği ayrılacağı iddiaları son bölümdeki sahne ile beraber güçlenmiş oldu.

Sadakatsiz Derin öldü mü?

Sadakatsiz dizisinde Derin’in öldürüldüğü iddia edildi. Melis Sezen’in diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Yayınlanan son fragmanda Derin’in öldüğü ve polis ekiplerinin arama yaparken bulduğu bir mektup okunduğu görüldü. Ayrıca ekipler Derin’in telefonuna gelen tehdit mesajlarını buldu. Derin’in ölüp ölmediği bu akşamki bölümde netleşecek.

Sadakatsiz’in orijinal versiyonunda Derin’e ne oluyor?

Sadakatsiz dizisi 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlaması. Sadakatsiz dizisinin orijinali Doctor Foster’da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakterinin ölerek diziye veda ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir