Saadet Partisi İstanbul yönetiminde kadın kolları sorumluluğu Hakan Tevfik Erdağı’na verildi! Sosyal medyada ortalık karıştı…

featured

Milli Görüş çizgisinde devam eden ve 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı içerisinde yer alan Saadet Partisi’nin İstanbul İl Yönetimi belli oldu. Saadet Partisi, İstanbul Sözleşmesi’ne de karşı çıkmış ve sözleşmenin feshi kararını desteklemişti.

Saadet İstanbul isimli Twitter hesabından paylaşılan Başkanlık Divanı’nda bir tane bile kadın olmadığı, Kadın Kolları Sorumlusu’nun erkek olduğu görüldü.

Yeni görevlendirilen Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi açıklandı. İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı olurken, Kadın Kolları Sorumluluğuna Hakan Tevfik Erdağı isimli erkek getirildi.

Saadet İstanbul hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

“Yeni görevlendirilen Başkanlık Divanımız partimize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun. Yaşanabilir İstanbul İçin El Ele Hep Birlikte İnanç, Aşk ve Azimle…”

Sosyal medyada büyük tepki

Saadet Partisi İstanbul il başkanlığında kadın kollarında göreve getirilen kişinin erkek olmasının yanı sıra bir tepki de bütün yönetimin erkek oluşuna geldi. İşte sosyal medyada yazılanlar:

https://twitter.com/cgdmmB/status/1383770519808319501?s=20

https://twitter.com/rabianurkeles/status/1383707844478783495?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir