İktidara gelmek için devlete iftira! Saadet ve CHP birbiriyle yarışıyor

6’lı masa ortakları iktidar olabilmek için, ‘’her yol mübah’’ mantığıyla aşağılık iftiralara başvuruyor. Geçtiğimiz ay katıldığı bir canlı yayın programında devletin mafyadan, esrar ve eroinden doğrudan veya dolaylı gelir elde ettiğini iddia eden Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın'ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aynı iftirayla AK Parti’ye ve devlete saldırmaya çalıştı.

featured

6’lı masa ortakları Haziran 2023 seçimleri yaklaşırken anketlerde Cumhur İttifakı’nın gerisinde kalan Millet İttifakı ortakları yalanda birbirleriyle yarışıyor.

Geçtiğimiz ay Haber Global ekranlarında yayınlanan programda konuşan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, akla ziyan iftiralarda bulundu. Aydın, devletin mafyadan, esrar ve eroinden doğrudan ya da dolaylı bir şekilde gelir elde ettiğini iddia etmişti.

SAADET’İ GÖREN KILIÇDAROĞLU’NDAN AYNI İFTİRA

Terörün başlıca gelir kaynağı olan uyuşturucu ticaretine darbe üstüne darbe vurarak PKK’nın para kaynağını kurutan Emniyet ve Jandarma’ya şimdi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saldırdı.

Sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu, akılalmaz iftiralarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun ‘’Devlet uyuşturucudan gelir elde ediyor’’ iftirasından sonra Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı, CHP liderinin asılsız iddialarıyla ilgili harekete geçti.

EGM’DEN KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

Emniyet Genel Müdürlüğü, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır.” açıklamasında bulundu. EGM, “Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

JANDARMA: BU İFTİRA SAHİBİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ

Jandarma Teşkilatı da, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” dedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye’de metamfetamin kullanımına ilişkin açıklamalar yapmıştı.

BAKAN SOYLU’DAN SERT TEPKİ: YALANLARINI YANINA BIRAKMAYACAĞIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından gündeme getirdiği iddialar hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Soylu, Twitter hesabından konuya ilişkin bir açıklama paylaştı.

Bakan Süleyman Soylu açıklamasında, “Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslı Baykal’ın istifasını hazmedemediği açık. Eşkıya takımının Yalova Mahkemesi baskınını, ortalığa dökülen MLKP, PKK, FETÖ ve DHKP-C ittifakını, kayıp 8 saatini, belediyelerinin yolsuzluklarını, bunları örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devletine, polisine, jandarmasına, askerine ‘uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar’ iftirasını atması elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir vatandaşına yakışmıyor, bırakın genel başkan olmasını.” ifadesini kullandı.

“EĞER BU ATTIĞIN İFTİRANIN BİR KURUŞUNU İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN”

Kılıçdaroğlu hakkında hem şahsının hem de güvenlik kurumlarının suç duyurusunda bulunacağını belirten Soylu, şunları kaydetti:

“Eğer bu attığın iftiranın bir kuruşunu ispat etmezsen namertsin diyoruz. Tabii namertliğin elbette ki kendisi açısından bir değeri varsa.

Anlaşılan o ki Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye Yüzyılı’nı, anlaşılan o ki Türkiye’nin arabası TOGG’u, anlaşılan o ki Türkiye’nin başarılarını, her halde bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı bu bayatlamış iftiraları ve yalanları tekrar Türkiye’ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor.

Ama yakanı bırakmayacağız. Yalanlarını yanına bırakmayacağız. İftiralarını da yanına bırakmayacağız.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir