Sedat Peker’e ‘Anca yurt dışından havlarsın’ diyen adam sosyal medyayı salladı

Firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’e, ‘’Anca yurt dışından havlarsın’’ diyerek TikTok’ta bir video paylaşan adam, sosyal medyanın gündemine oturdu.

featured

TikTok’ta ‘@fatihturkmen28.28’ kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan adam, FETÖ’den aldığı bilgi ve belgelerle Türkiye’ye operasyon çekmeye çalışan Sedat Peker‘e ”Anca yurt dışından havlarsın” dedi.

O adam paylaştığı TikTok videosunda şunları söyledi;

“Düne kadar İç İşleri Bakanımızı tasmayla gezdirecektin ya hani yemin etmiştin ya, bugün Cumhur reisimize ‘Tayyip Abi’ çekiyorsun, yarın o tasmayla gezdireceğim şahsa herhalde dayı dersin.

Sen Alaattin Çakıcı’nın Kürşat Yılmaz’ımın tırnağı dahi olamazsın. Sen sana verilen değeri kaybettin kusura bakma. Ancak öyle yurt dışından havlayıp durursun”

Ünsal Ban ile Sedat Peker’in ahlaksızlık yarışı! Mahremiyeti hiçe saydılar…

Sedat Peker’e, ‘’Anca yurt dışından havlarsın’’ diyen adama sosyal medyadan gelen tepkiler de şöyle;,

İçip içip video çekmeyin be kardeşim, yazık ediyorsunuz kendinize.

Geçen sene bir herif vardı. Peker’e meydan okumuş, çağırmıştı. Sonrasında bu herifi fena çizmişlerdi.

İki güne kalmadan affet abi diye ağlarken videosu çıkacaktır.

Dayı neden yapıyorsunuz bunları gerçekten anlamıyorum. Bir ton dayak yiyeceksin, kadın elbisesi giydirip fotoğraf çekecekler, özür dileyeceksin, sana mı kaldı mafyayla ilgili eleştiri yapmak. Adam koskoca hükümete kafa tutuyor, tek videoda Kıbrıs hükümetini düşürdü, sen de 2 bardak şarap içip araya giriyorsun.

Sedat Peker’i falan boş verin de bu adam gibiler yüzünden internetten ve sosyal medyadan nefret ediyorum. Normalde ameleliğinde ya da kendi leş hayatında yaşayıp ölüp gidecek insanlar artık ülkenin ve dünyanın dört bir yanındaki insanların hayatlarına etki etme güçlerine ulaşabiliyorlar ve kendilerini başkalarına maruz bırakabiliyorlar. Sosyal medyanın bu aptalca gücünden nefret ediyorum

O adamla ilgili de arşiv kaydı vardır muhtemelen Sedat Peker’de. Umarım kendisi yakında çemkirmeye başlamaz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir