Konya’da rezidanstaki işkence olayında ikinci perde! Tek mağdur Demet değilmiş

Türkiye’nin konuştuğu, Demet A.'nın eski patronu Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci tarafından gördüğü işkence olayında yeni bir detay daha ortaya çıktı. Konya’da yaşanan olayda kaçırılarak cinsel taciz ve işkence yapılan Demet A.’nn tek mağdur olmadığı öğrenildi. 2 kadının daha kaçırıldığı ortaya çıktı.

featured

Konya‘da kaçırılarak cinsel taciz, işkence ve tecavüz tehdidine maruz bırakılan Demet A.’nın tek mağdur olmadığı ortaya çıktı. Murat Demirci ve 2 kadın arkadaşının kaçırdığı mimar M.K. “Saçlarımı ustura ile kesip üstümde sigara söndürdüler” dedi. Mağdur M.K.’nın yaşadıklarının Demet A’nın başına gelenlerle benzerlik göstermesi genç kadına yapılan işkencelerin adeta bir seri hal aldığını gösterdi.

Konya’da kaçırılarak işkence edilen Demet A.’nın tek mağdur olmadığı ortaya çıktı. Murat Demirci ve 2 kadın arkadaşının kaçırdığı mimar Merve K. “Saçlarımı ustura ile kesip üstümde sigara söndürdüler” dedi.


Sabah’ta yer alan habere göre; seri bir durumun gözlendiği bu zincirleme işkenceye dair Demet A.’nın teyzesi Zeynep Çoban da çarpıcı açıklamalarda bulundu. 21 yaşındaki genç kadının üzerinde sigara söndüren, vücuduna kanlı imzalar atan ikisi kadın bu üçlü çetenin yaptıkları adeta ‘PES’ dedirtti.

TACİZ VE İŞKENCEYE UĞRAYAN DEMET A’NIN TEYZESİ ŞOK AYRINTILARI ANLATTI

Kent merkezinde faaliyet gösteren bir kafede çalışan Demet A. (21) iddiaya göre eski patronu Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) tarafından bıçak zoruyla kaçırılıp saatlerce işkence gördüğünü belirterek şikâyetçi oldu.

“DAVADAN VAZGEÇİN!”

Demet A.’nın teyzesi Zeynep Çoban, “5 gündür gecemiz gündüzümüz yok. Bize olaydan sonra aracı göndererek ‘Davadan vazgeçin, maddi olarak ucu bucağı olmayacak, fiyatı siz belirleyin’ denildi.’’ Dedi.

Zeynep Çoban, şunları anlattı;

“AKŞAM EVE BIRAKIRKEN YANAĞINI OKŞUYORMUŞ!”

Yeğenimin orada işe başladıktan 1 ay kadar sonra hal ve hareketleri değişmeye başladı. Yeğenim, “Çalıştığım yerde Murat diye biri var, benim ne kadar güzel olduğumu, hayatımda biri olmasaydı beni hayatına alacağını, benden etkilendiğini söylüyor” dedi. Akşamları eve bırakırken yanağını okşuyormuş.

BU İŞİ KAPATALIM DEDİLER VE HAYATI ZİNDAN ETTİLER

Kafenin genel merkezine mail attım. Kafe müdürü ‘Kusura bakmayın bu işi kapatalım’ dedi. Biz de uzatmadık. Ama bu durum çok farklı. Bize hayatı zindan ettiler.”

Demet A.’nın avukatı Furkan Avcı, adli kontrol kararı ile şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz ettiklerini söyledi. Avukatın itirazı kabul edildi.

REZİDANS DEHŞETİNDE İKİNCİ PERDE

Türkiye, Demet A.’nın eski patronu Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci tarafından gördüğü işkenceyi konuşuyor. Demet’in ardından şüphelilerin işkencesine maruz kalan iç mimar Merve K.’nın ifadesine de ulaşıldı.

ALIN İŞTE BU MERVE! İSTEDİĞİNİZİ YAPIN

Dehşeti her ayrıntısına kadar anlatan Merve.K., “Murat kolumdan tutup zorla beni daireye soktu. İçerideki kadınlara ‘Alın işte Merve bu, istediğinizi yapın’ dedi. Saçlarımı ustura ile kesip yüzümde sigara söndürdüler” dedi.

Konya’da rezidansta kadınlardan akılalmaz işkence! Kaçırdıkları Demet’i bağlayıp taciz ettiler, bıçakla göğsüne imza attılar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir