Reklam çok hizmet yok! İBB’nin metro afişlerinin arkasındaki boş araziler günyüzüne çıktı

Göreve geldiğinden bu yana hizmet yerine laf kalabalığı yapmayı tercih eden İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘metro çalışması’ görüntülendi. Metro afişlerinin çepeçevre sarıldığı alanda boş araziler bir vatandaş tarafından görüntülendi. Sosyal medyada CHP'li İBB'ye tepkiler çığ gibi...

featured

İstanbul’da 3 yılı aşkındır görevde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hizmet yerine şovlarına devam ederken İstanbullular bir kez daha gerçeklerle yüzleşti. Deprem bütçesini düşürüp reklam bütçesini artıran CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘metro çalışması’ görüntülendi.

REKLAM PANOLARININ ARKASINDAN BAKIN NE ÇIKTI?

Bir vatandaşın kayda aldığı görüntülerde, ‘Dünyada aynı anda 10 metro yapan tek şehir’ reklam panolarının arkasında bomboş bir arsa olduğu ortaya çıktı.

VATANDAŞTAN CHP’Lİ  İBB’YE TEPKİ

İçmeler Metro İstasyonu olacağı belirtilen alanda inşaat faaliyetlerinin bulunmadığını gözler önüne seren vatandaş, CHP’li İBB yönetimine tepki gösterdi. Vatandaş, “Alın size metro çalışması. 1 milyar reklam bütçesi olan İBB’nin halkı kazıkladığı görüntüler. Ortada hiçbir metro çalışması yok. Sadece etrafı çevirilmiş boş bir arazi. Burası sözde İçmeler Durağı olacak. Ama hiçbir metro çalışması yok.” ifadelerinde bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir