Hemşire Ömür Erez’in katili Rahmi Uygun’un ifadesi ortaya çıktı: “Borcunu geri vermedi, vurdum”

Kartal'da hemşire Ömür Erez'i başından vurarak öldüren Rahmi Uygun'un ilk ifadesi ortaya çıktı. Uygun, "200 bin lira borç verdim. Parayı geri vermedi. Bugün de geldim tartıştık, vurdum" dedi.

featured

İstanbul Kartal’da silahı ile sağlık ocağına giren Rahmi Uygun, Ömür Erez ile tartıştıktan sonra başına ateş etti.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Ömür Erez ağır yaralanırken 20 suç kaydı bulunduğu belirtilen Rahmi Uygun kaçarak uzaklaştı. Hemşireye ilk müdahale sağlık merkezinde yapıldı. Hemşire Ömür Erez daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Erez hayatını kaybetti.

rahmi uygun

 BAĞCILAR’DA KISKIVRAK YAKALANDI

Olay yerine gelen polis, emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. İl dışından geldiği belirtilen saldırganın daha önce hemşireyi rahatsız ettiği tespit edildi. Polisin kaçan saldırganı Bağcılar’da yakaladı. Kartal’da Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Ömür Erez’i silahla öldüren Rahmi Uygun, sorgulanmak üzere Gayrettepe’deki Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

rahmi uygun

BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Katil zanlısı ile birlikte hareket ettiği öğrenilen Musa T. isimli bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Şahsın, Konya’dan Rahmi Uygun’la beraber geldikleri belirtildi.

rahmi uygun

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil zanlının ilk ifadesinde “Konya’dan dün kiralık araçla geldim. İki yıl önce internet üzerinden tanıştık. Bir yıl önce ayrıldık. 200 bin lira borç verdim. Parayı geri vermedi. Bugün de geldim tartıştık, vurdum” dediği öğrenildi.

Hemşire Ömür Erez’i öldüren Rahmi Uygun’un 20 suç kaydı olduğu ortaya çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir