PSV’nin yıldızı Eran Zahavi hayatının şokunu yaşadı! Hırsızlar bütün ailesini rehin aldı

featured

PSV forması giyen İsrailli golcü Eran Zahavi, Willem II ile oynayacakları maç öncesi korku dolu anlar yaşadı.

Pazar günü maç için Tilburg’a giden PSV kafilesinde yer alan Zahavi, yolculuk esnasında eşinden bir telefon aldı. Eşi evde hırsızların olduğunu söylerken, bir anda hırsızlar eşini rehin alıp kollarını, ayaklarını ve ağzını bantlayıp telefonda Zahavi ile konuştular.

Büyük bir panik yaşayan İsrailli forvet, eşini silahla tehdit eden hırsızları ikna etmeye çalıştı. Bu konuşma sonrasında hırsızlar, evden birçok değerli eşyayı alıp kaçtılar. Olay esnasında otobüste olan ve çaresiz bir şekilde kalan Zahavi’nin korku dolu anlar sonrası maç kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

“Kurye kılığında eve girdiler”

Olayın ortaya çıkmasının ardından kısa sürede Zahavi’nin evine gelen Amsterdam polisi, herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını doğruladı. Polis, hırsızların 20’li yaşlarda 2 kişi olup kurye kılığında gelerek eve girdiğini ve arama çalışmalarının kısa sürede başladığını belirtti.

Maç kadrosundan çıkarılan İsrailli futbolcu, maçın bitmesini beklemeden apar topar Amsterdam’a dönüp direkt evine gitti. Eşine destek veren Zahavi, polisle görüşerek yaşananlarla alakalı detaylı bilgi aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir