PSG’li Angel Di Maria’ya maç esnasında hırsızlık şoku! Ailesi rehin alındı iddiası…

featured

Fransa Birinci Futbol Ligi’nde (Ligue 1) Paris Saint-Germain’in sahasında Nantes’a 2-1 mağlup olduğu maçta Angel Di Maria’nın evine hırsız girdi.

RMC Sport’un haberine göre; maç sırasında Sportif Direktör Leonardo ile Mauricio Pochettino arasındaki kısa görüşme sonrasında Di Maria oyundan alındı.

Maçın 62. dakikasında oyundan alınan Angel Di Maria kenara geldikten sonra yaşanan gelişmeler kendisine aktarıldı  ve Arjantinli oyuncu gözyaşları içinde stattan ayrıldı.

Ailesi de evdeydi

Di Maria’nın sahada olduğu dakikalarda evine hırsızların girdiği açıklanırken hırsızlık olayı sırasında ailesinin de evde olduğu belirtildi.

Fransız basını, Angel Di Maria’nın ailesinin hırsızlık esnasında rehin alındığını ancak şu an durumlarının iyi olduğunu yazdı. Hırsızların, evin üst katında bulunan kasayı boşalttıkları ancak aile bireylerinin bu esnada hiçbir şey duymadığı kaydedildi.

“Stattan ağlayarak ayrıldı” iddiası

RMC Sport’un haberine göre, Sportif direktör Leonardo ile Teknik Direktör Mauricio Pochettino arasındaki kısa görüşme sonrası Di Maria’ya oyundan alındı. Arjantinli yıldızın ağlayarak stadı terk ettiği belirtildi.

Haberde yıldız futbolcunun ciddi bir kişisel problem nedeniyle stattan ayrıldığı belirtildi. Di Maria’nın evi soyulduğu ve hırsızlık sırasında ailesinin evde olduğu iddia ediliyor.

Daha önce Paris Saint-Germain’in Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin evi hırsızlar tarafından soyulmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir