TikTok’ta depremle ilgili skandal video paylaşan ahlaksız sapık Ceren Özkayalar tutuklandı

Sosyal medyada Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili provokatif ve olumsuz konuşmalar yapan Ceren Özkayalar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

featured

TikTok’ta depremle ilgili skandal bir paylaşım yapan travesti Ceren Özkayalar tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremin ardından bir video paylaşım platformunda dans ederek, “Kahramanmaraş yıkıldı, Adana yıkıldı, Gaziantep yıkıldı. Milyon kişi öldü. Belki burada yayın açan i…elerde geberdi. Rabbim tokadını ne güzel vuruyorsun be. Yıktın mı yıkıyorsun. Öpüyorum” şeklinde video paylaşan Ceren Özkayalar isimli şahıs hakkında soruşturma başlattı.

‘PSİKOLOJİM BOZUK, PİŞMANIM, ÖZÜR DİLERİM’

Soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan Ceren Özkayalar, “Türkiye’de meydana gelen depremle ilgili olarak çekilen video içeriğindeki kişi benim. Hornet isimli eşcinsel kişilerin takıldığı sosyal medya platformunda canlı yayın yapıyordum. Bu canlı yayın esnasında beni izleyen kişiler bu videoyu kayıt ederek yayınlamışlardır. Söz konusu videoyu ben yayınlamadım. Bu videonun sosyal medya hesaplarında gece vakti arkadaşlarımın haber vermesi üzerine öğrendim. Video içeriğinde söylediğim sözleri psikolojimin bozuk olması nedeniyle söyledim. Pişmanım. Özür diliyorum” dedi.

thumbnail
İlişkili Haber
TikTok ahlaksızı sapıktan deprem videosu: ‘Çok seviniyorum; Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep yıkıldı’

TUTUKLANMASINA KARAR VERİLDİ

Şüpheli ifadesinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nca ‘halkı kin ve düşmanlığa alanen tahrik etme’ suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir