Prens Harry kraliyetten ayrılık nedenini açıkladı: “İngiliz basını akıl sağlığımı mahvetti”

featured

Buckingham Sarayı, Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın Kraliçe Elizabeth’e İngiliz kraliyet ailesinin çalışan üyeleri olarak geri dönmeyeceklerini bildirdiğini açıkladı. Bu resmi ayrılığın ardından Prens Harry’den söz konusu kararı neden aldıklarına dair açıklamalar geldi.

Kraliyet’teki görevinden ayrılması merak konusu olan Sussex Dükü Harry sessizliğini ‘The Late Late Show’ talk show programında sunucu James Corden’a bozdu.

Harry ayrılma nedeni konusunda son noktayı, “İngiliz basınının nasıl olabileceğini hepimiz biliyoruz ve bu ruh sağlığımı mahvediyordu” sözleriyle koydu.

“Her kocanın yapacağını yaptım”

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Ocak 2020’de kraliyet görevlerinden ayrıldıklarını açıklamıştı. ABD’nin Los Angeles kentinde yaşamaya başlayan ünlü çift, basının ilgi odağı olmuştu.

Prens Harry, sohbet sırasında eşi Meghan Markle ile birlikte Londra’dan ayrılmaları konusunda ise “asla aileyi terk etmediklerin” belirtti. Harry, doğup büyüdüğü aileden ayrılmalarıyla ilgili olarak da konuştu. Prens Harry, konuşmasında basını “zehirli” diye suçlayarak, ayrılıklarında bunun büyük etkisi olduğunu söyledi. Harry “Ailemi oradan çıkarmalıydım. Her kocanın ve her babanın yapacağını yaptım” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir