Polis katiline avukatlık yapan Sezgin Tanrıkulu’nun milletvekili olduğu CHP, polisler için 3600 ek gösterge sözü verdi

featured

CHP lideri Kılıçdaroğlu Ankara’da emekli emniyet mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda 3600 ek gösterge konusunda iktidarı eleştirmiş ve polislere 3600 ek gösterge sözü vermişti.

Kılıçdaroğlu, polisin her şeyden önce insan olduğunu dile getirerek, “Onun da duyguları var. Onun da sevinçli günleri var. Onun da acı günleri var” ifadelerini kullandığı toplantıda tüm gözler CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu aradı.

Terör örgütü PKK’ya yakınlığı ile bilinen ve Kandil’in CHP temsilcisi olarak tanımlanan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türk polisine yaptığı hakaretler ile tanınıyor.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3600 ek gösterge ve polis hakları konusundaki konuşmalarına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, Kılıçdaroğlu’na “Sen önce partindeki polis düşmanlarını temizle” diyerek tepki gösterdiler.

Polisin terör örgütü yandaşlarına karşı yürüttüğü mücadelede sert davrandığını defalarca dile getiren Tanrıkulu, terör eylemlerine müdahale eden polisleri defalarca tehdit etti.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir