Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘Teröristlere desteğinizi kesin’ çağrısına uymayan İsveç’e bomba gönderme

Türkiye’nin, ‘’Teröre desteği kesin’’ talebini görmezden gelen İsveç’e sosyal medyadan çok manidar bir gönderme yapıldı. Terör örgütü YPG/PKK’lıların 1 Mayıs’taki gösterilerde bir İsveçliyi dövmesi, sosyal medyada sıkça paylaşılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri akıllara geldi…

featured

İsveç‘te geçtiğimiz 1 Mayıs kutlamalarında yürüyüş yapan PKK/YPG’lilerin bir İsveç vatandaşını dövmesi, sosyal medyada yeniden gündem oldu.

İsveç’in Göteborg şehrinde 1 Mayıs kutlamaları için sokağa çıkan PKK/YPG terör örgütü yanlıları yürüyüş yapmıştı.

PKK’LILAR İSVEÇ’TE İSVEÇLİ’YE SALDIRDI

Yürüyüşe tepki gösteren bir İsveç vatandaşı ise saldırıya uğramıştı. Tek başına olan İsveçliye terör yanlılarından 8-10 kişi sopalarla saldırmıştı. Adam yere düştüğünde bile saldırmaktan geri durmayan terör yandaşları daha sonra ellerini kollarını sallayarak yollarına devam etmişti.

YPG/PKK destekçisi vekil Amineh Kakabaveh ülkeyi karıştırdı! İsveçliler sonunda anladı: ‘Erdoğan haklı’

ERDOĞAN’IN UYARISI HATIRLATILDI

Kanlar içinde kalan İsveçlinin hastaneye giderek darp raporu aldığı öğrenilirken olay yerinde herhangi bir polis müdahalesinin olmaması ise dikkat çekmişti. Bu olay, sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Sosyal medyada, NATO’ya girmek isteyen İsveç’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Teröre desteğinizi kesin’’ açıklaması hatırlatılarak, ‘’Teröristler sizin de başınıza bela olur’’ göndermesinde bulunuldu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir