PKK’nın yayın organı Birgün’de işe alımlara Kandil karar veriyor

Terör örgütü PKK'nın sözcüsü Birgün Gazetesi’nde işe alımlardan yayın politikasına kadar karar mercii Kandil. Hatta Özlem Özdemir, Mine Kırıkkanat’ın Temmuz 2016’da Birgün’e verdiği röportajında anlattığı ifadeler nedeniyle PKK’lı kadınlar için ‘’Mal gibi yani?’’ sorusunu sorması nedeniyle Kandil’den gelen talimatla işten çıkarılmıştı.

featured

Türkiye’nin terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtını, “Türk savaş uçakları sivil bölgelere hava saldırısı düzenlemeye başladı” başlığı ile duyuran Birgün Gazetesi, vatan ve millet düşmanlığı için her yolu deniyor…

PKK’nın kurucu isimlerinden Sakine Cansız da dâhil bütün terör örgütü içindeki kadınların ezildiğini belirterek, erkeklerin kadınlara “parya” muamelesi yaptığını söyleyen Mine Kırıkkanat’ın bu sözleri üzerine gazeteci Özlem Özdemir’in, terörist kadınlar için, ‘’Kadınlar mal gibi yani’’ sorusu sorması, PKK’yı bir hayli kızdırmıştı.

 

Birgün de kapısında eşik bekçiliği yaptığı PKK’yı daha fazla kızdırmamak adına Özlem Özdemir’in görevine son vermişti.

‘’GERİLLAMIZ TSK TARAFINDAN YARALI YAKALANARAK İNFAZ EDİLDİ’’

Birgün, Temmuz 2014’teki haberinde de ‘’Gerillamız TSK tarafından yaralı yakalanarak infaz edildi’’ haberiyle de teröristlerin sözcülüğünü yapmıştı.

SADECE PKK DEĞİL, FETÖ İLE DE İLİŞKİLİ

Terörle ve teröristlerle bu kadar sıkı fıkı olan Birgün’ün ilişkisi sadece PKK ile sınırlı değil.

Maddi darboğaza girdiği için FETÖ medyası tarafından yardım kampanyası başlatılan Birgün Gazetesi’nin darbeci teröristlerle de arası geçmiş yıllarda bir hayli iyiydi. Hatta Birgün’ün FETÖ’cülerin darbe girişiminden sonra kapatılan matbaası Feza Gazetecilik’te basıldığı da biliniyor.

DEAŞ’LILARLA RÖPORTAJ!

BirGün Gazetesi yine Eylül 2016’da bir terör röportajı yayınlayarak Türkiye hakkında kara propaganda yapmaya çalışmıştı. Ayrıca BirGün, habercilik ilkelerinden uzak bu röportajda yıllardır elleriyle besleyip büyüttükleri “Türkiye DAEŞ’e yardım ediyor” tezini çürütmüştü.

PKK ve FETÖ’ye verdiği destekle bilinen BirGün Gazetesi bugün “IŞİD”çi olduğu iddiasıyla yüzü maskeli bir isimle röportaj yaparak terör propagandası yapmıştı. Bir de kod adı bulduğu sözde ‘DAEŞ’ mensubunun sözlerini “çarpıcı açıklamalar” şeklinde niteleyerek veren gazete Türkiye’yi suçlayan cümlelere yer verirken yıllardır savunduğu “Türkiye DAEŞ’e yardım ediyor” tezini de kendi eliyle boşa çıkarmıştı.

TÜRKİYE’YE VURACAĞIM DERKEN KENDİNİ YALANLAMIŞTI!

BirGün’ün DAEŞ’li teröristle yaptığı röportajda dikkat çeken bir diğer nokta ise şu oldu;

Yıllardır “Türkiye DAEŞ’e yardım ediyor, sınırları açıyor” iddiasında bulunan BirGün, terörist röportajında sınırı geçme başlığı altında “Sınır boyuna komple asker dizecek halleri olmadığı için belirli saatlerde askerlerin olmadığı zamanlarda, dağlık alanlardan geçiyoruz” ifadesi ile kendi ürettikleri yalanı kendi elleriyle çürütme gafına da imza atmış oldu.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir