Pervin Buldan ittifak ortaklarına tehditler savurdu: ‘Ya bizi sayarsınız ya da…’

CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği yuvarlak masanın gölge ortağı HDP'den ortaklarına çıkış geldi. Denizli'de konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Şimdi hiç kimse HDP’yle yan yana gelmek istemeyebilir ama yeri ve zamanı geldiğinde kapımızı çalacaklarını biliyoruz. HDP’yi yok sayan bir yerden seçimlere yaklaşılırsa o zaman herkesin yolu açık olsun” diyerek tehditler savurdu.

featured

2023 seçimlerine sayılı bir zaman kala CHP ve İYİ Parti’nin başını çektiği, HDP‘nin’de gölge ortak olarak katıldığı 6+1’lik masanın cumhurbaşkanı adayı hala belli değil.

HDP’DEN MASADAKİ ORTAKLARINA GÖNDERME

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Şimdi hiç kimse HDP’yle yan yana gelmek istemeyebilir ama yeri ve zamanı geldiğinde kapımızı çalacaklarını biliyoruz. HDP’yi yok sayan bir yerden seçimlere yaklaşılırsa o zaman herkesin yolu açık olsun. HDP kendi adayıyla ortaya çıkar, gümbür gümbür gelir ve gereken oyu da alır” dedi.

Masa altından yürütülen ittifakı masa üstüne çıkarmak isteyen Buldan ‘Ya bizi sayarsınız ya da yolunuz açık olsun’ ifadeleriyle tehditler savurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir