Pelin Karahan’ın doğum günü partisindeki fotoğrafla ilgili şok ayrıntı: ‘Cinayete kurban gitse…’

Güzel oyuncu Pelin Karahan’ın doğum günü partisindeki fotoğrafla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Ünlü oyuncunun Instagram’dan paylaştığı fotoğrafında yanlışlıkla yer alan bir kadının bakışları sosyal medyayı salladı.

featured

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, yeni yaşını arkadaşlarıyla birlikte gittikleri eğlence mekanında kutladı. Oldukça şen olan ortamları mekandaki diğer masalarca da fark edildi. Öyle ki Pelin Karahan’ın doğum günü partisinde çekilip sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta yanlışlıkla yer alan kadının bakışları dikkat çekti.

Fotoğrafta yüzü gülen ve Pelin Karahan’ın olduğu masayı cep telefonuyla görüntüleyen bir adamla bakışlarıyla sosyal medyayı sallayan bir kadın da yer aldı. Kadının bakışları için sosyal medyada bir kullanıcı, ‘’O nasıl bakışlar, o nasıl ruh hali. Ne düşünüyor acaba ablamız? Yani Allah korusun, Pelin o gece bir cinayete kurban gitse, polis direkt bu kadını göz altına alır, nöbetçi savcılık tutuklar, hakim de hiç duruşma yapmadan 24 yıl ağır hapsine diye karar verir.’’ yorumuyla güldürdü.

O kullanıcı şunları yazdı;

pelin karahan ne kadar güzel bir kadın bu. duru bir güzelliği var. allah ailesine bağışlasın.

yalnız; fotoğrafta, benim dikkatimi çeken başka bir ayrıntı var. arka planda bir masa ve masada oturan 1 erkek ve 1 kadın var. erkek olan pelin’in doğum günü masasını kameraya alıyor veya fotoğraflarını çekiyor. belli ki; çok güzel, eğlenceli bir ortam.

ama gelin görün ki; masadaki kadın için ortam pek eğlenceli değil maalesef. o nasıl bakışlar, o nasıl ruh hali. ne düşünüyor acaba ablamız?

yani allah korusun, pelin o gece bir cinayete kurban gitse, polis direkt bu kadını göz altına alır, nöbetçi savcılık tutuklar, hakim de hiç duruşma yapmadan 24 yıl ağır hapsine diye karar verir.

tamamen “şaka şaka”. normal bir durum. günümüz kadın-erkek, kadın-kadın ilişkilerinde yaşanan olağan bir bakış. kusura bakma hanım efendi. haklısın. pelin karahan gibi biri var ortamda. normal yani.:)

İşte Pelin Karahan’ın doğum günü partisindeki fotoğrafla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

bir kadin baska bir kadinin mutlulugundan mutsuz olurmus. yok boyle bir soz gotumden uydurdum

“güzellik” kavramının ne kadar değiştiğini gösteren fotoğraf.

lan kadın dalmış gitmiş, ne kıskançlığından bahsediyorsunuz? içiniz fesat ya.

arka planda ki kadın, kıskançlıktan çatlıyor ama belli de etmemiş hani:)) bir sonraki doğum günü kutlamasında en az pelinin seviyesinde bir organizasyonu kocasına yaptıracaktır.

fotoğraftaki yüzü düşmüş kadın, yanındaki foto çeken kocasına/sevgilisine/arkadaşına? gıcık oluyor; gıcık olmakta da haklı. ünlü de olsa başka masanın fotosu çekilmez.

“kem gözlerden sakınmak” derken oradaki kem gözün fotoğraf bulmuş hali.

kişisel haklara saldırı olan bir fotoğraftır. her istediğinizi buraya yükleyip linç edemezsiniz.

oncelikle eksi klasiligi ile baslayalim hayatimda ilk defa duyuyorum. onu gectim bir de fotograflarin arka planini inleceleyecek kadar nasil bos mal insanlarsiniz?

yahu ne kadar düşüncesiz insanlarsınız siz. başlığı açan yazar bir gün kendisinin de saçma sapan fotoğrafının internete düşeceğini hesap edip düşünemedi mi acaba? ben bu kadının yerinde olsaydım şu an çok utanıp üzülmüştüm açıkçası. insan her an kendine çeki düzen vermiş bir şekilde yaşayamaz ki. kıskançlık falan demişsiniz ama belki o an kameraya öyle yansıdı. belki sadece dudak büküyordu. hemen yaftalayıp yapıştırmışsınız kıskanç sıfatını. üstteki yazara katılıyorum. resmen kişilik haklarına saldırı bu. üstelik pelin karahanda da biraz düşüncesizlik var. madem fotoğraf koyuyor kadraja giren insanları gizlemesi gerekirdi. her anını sosyal medyaya yükleyen insanlar yüzünden sahilde doğru düzgün yüzemez sokakta doğru düzgün gezemez olduk yaa.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir