Parti başkanları toplantısından flaş detaylar! İmamoğlu Kılıçdaroğlu’na verip veriştirmiş

İmamoğlu'nun CHP'li kurmaylarla yaptığı gizli toplantının ifşa olması sonrasında dün gerçekleştirilen Belediye başkanları toplantısında yaşananlar kulisleri sallarken, gemileri yakan İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na dönüp "Sizi başarısız buluyorum. Partimizin ikinci olması bizi mutlu etmiyor. Ben diğer seçimde de ikinci olmak istemiyorum" dediği öne sürüldü.

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim hezimeti sonrası, CHP’li üst düzey isimlerle yaptığı gizli toplantının ifşa olması kulisleri hareketlendirmişti. Gizli toplantı ifşası sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez Belediye Başkanları Toplantısı’nda bir araya gelen İmamoğlu ile ilgili yeni kulis bilgileri geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı adayı olarak girdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlubiyetle ayrılmasının ardından ana muhalefet partisinde değişim rüzgarının öncüsü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Geçtiğimiz günlerde CHP’li üst düzey isimlerle yaptığı online gizli toplantının görüntüleri sızdırılan İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu, krizin ardından dün ilk kez Belediye Başkanları Toplantısı’nda bir araya geldi.

İMAMOĞLU KILIÇDAROĞLU’NA VERİP VERİŞTİRMİŞ

Tüm gözler toplantıda İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’na çevrilirken, iki isim konuşmalar öncesinde tokalaştı. CHP Genel Merkezi’nde yaklaşık 4 saat 10 dakika süren toplantıyla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na dönerek “Sizi başarısız buluyorum. Partimizin ikinci olması bizi mutlu etmiyor. Ben diğer seçimde de ikinci olmak istemiyorum” ifadelerini kullandığını öne sürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir