“Palalı Sabri” olarak tanınan Sabri Çelebi silahla vurularak hayatını kaybetti

Gezi Parkı Olayları sırasında elinde pala ile eylemcileri kovalayan ve bu nedenle "Palalı Sabri" olarak anılan Sabri Çelebi'nin yargılandığı fuhuş çetesi davasında, tutuklu sanıklar tahliye edilmişti. Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

featured

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle “Palalı Sabri” adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

TARTIŞMA SIRASINDA ÇELEBİ’YE YUMRUK ATTI

Olay, 01.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane’de meydana geldi. Sabri Çelebi aracıyla giderken, bir kişi tarafından durduruldu. Aracı kullanan Çelebi’nin yanına gelen kişi ile Çelebi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli Çelebi’ye yumruk atmaya başladı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi’ye ateş etti. Yaralanan Çelebi kendi aracıyla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Çelebi kurtarılamadı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan “Palalı Sabri” adıyla tanınan Sabri Çelebi’nin hayatını kaybettiği saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir