Özgür Özel, Fahrettin Altun’a tazminat ödemeye mahkum edildi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç tarafından yapılan açıklamada, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in müvekkiline yönelik ifadeleri nedeniyle bugüne kadar farklı dosyalardan toplam 58 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildiği söylendi.

featured

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, evinin fotoğrafının izinsiz çekilmesi ve eşi Fatmanur Altun da farklı kurumlardan haksız yere maaş aldığı iddiaları ortaya atılmıştı. CHP’li Özgür Özel tarafından atılan iftiralar sonucu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

ÖZGÜR ÖZEL 10 BİN TL TAZMİNAT ÖDEYECEK

Özel’in İletişim Başkanı Fahrettin Altun hakkında söylediği yalanlarla ilgili dava açılmıştı.

Davanın sonucu belli oldu ve Özgür Özel’in yalanı karşılıksız kalmadı. Altun ailesinin avukatı Sezgin Tunç, sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak, Özgür Özel’in 10 bin TL tazminat ödeyeceğini açıkladı.

Tunç ayrıca Özgür Özel hakkında daha önce de tazminat kararları çıktığını hatırlattı.

“TOPLAM 58 BİN TL MANEVİ TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM EDİLDİ”

Sezgin Tunç konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“CHP’li Özgür Özel’in, Sayın Fahrettin Altun hakkında söylediği yalanlara karşı açtığımız bir diğer davada 10 bin lira tazminat daha ödemesine hükmedildi. Böylece şu ana kadar farklı dosyalardan toplam 58 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildi. Diğer davaları devam etmekte.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir